Losev

Adilcevaz'da 8 Mart Kutlaması Yapıldı

Videoyu Aç Adilcevaz'da 8 Mart Kutlaması Yapıldı
A
a

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Kadın Kolları Teşkilatı ‘8 Mart Kadınlar Gününü’ dolayısıyla kutlama düzenledi.

Kutlamaya BDP Genel Başkan Yardımcısı Van Milletvekili Nazmi Gür, Adilcevaz BDP Belediye Eş Başkan Adayı Nahit Gökbayrak, belediye mecclis üyeleri, Adilcevaz BDP il genel meclis üyeleri, Ahlat BDP Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Doğar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Coşkuyla kutlanan kadınlar gününde, kadınlar halaylar çekerek eğlendiler. Programda konuşma yapan BDP Van Milletvekili Nazmi Gür, “Bugün ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlu olsun. Özellikle bütün Adilcevazlı kadınlar gününü kutlarım. Doğrusu bugün burada daha çok kadın görmek isterdik fakat erkeklerimizin sayısı daha fazla. Bir dahaki sefere kadınlarımızı böyle güzel bir etkinlikte daha fazlasını görmek isteriz” dedi.

Adilcevaz BDP Belediye Eş Başkan Adayı Nahit Gökbayrak ise, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ yaptığı kısa konuşma ile kutladı. Konuşmaların ardından katılımcılar uzun süre halay çekti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.