Losev

Adilcevaz Belediyesi cadde ve sokaklara gül suyu serpmeye başladı

Videoyu Aç Adilcevaz Belediyesi cadde ve sokaklara gül suyu serpmeye başladı
A
a

Adilcevaz Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçenin daha güzel bir koku içinde bulunması amacıyla cadde ve sokaklara gül suyu serpmeye başladı.

Adilcevaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, belediyeye ait araçla şehir merkezindeki cadde ve sokaklara gül suyu sıktı. Araçlardan sıkılan gül suyunu ilk etapta sinek ilacı sanan vatandaşlar daha sonra kokunun gül suyu olduğunu anlayınca şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ramazan ayı coşkusunu tüm ilçeye yaymak için böyle farklı bir organizasyon yaptıklarını belirterek, "Bu yıl mübarek Ramazan ayına faklı bir hava katmak istedik ve bu kapsamda belediye araçlarımızla ilçemizdeki tüm cadde ve sokaklara gül suyu serpmeye başladık. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan uygulamada 500 litre gülsuyu kullanılacak. Kültürümüzde gül, Peygamber efendimize duyulan muhabbetin sembolüdür. Ramazan ayı boyunca gül suyu kokusuyla ilçemizi ayrı bir havaya sokacağız. Adilcevaz Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daima hizmetin en güzelini, en iyisini vermeye çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm İslam aleminin ve hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını kutluyorum" dedi.

Adilcevaz'da ilk kez yapılan uygulama, vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılanırken, İlçeyi bambaşka bir havaya bürüyen gül suyu sıkma uygulamasının Ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.