Losev

Aday Adayları Bu Kez Stk'lara Sorulacak

Videoyu Aç Aday Adayları Bu Kez Stk'lara Sorulacak
A
a

7 Haziran genel seçimleri öncesinde AK Parti’de sivil toplum kuruluşlarının fikrinin alınacağı oylama 23 Mart Pazartesi günü saat 09.00'da AK Parti Bitlis İl Başkanlığı'nda yapılacak.

7 Haziran Genel seçimlerinde toplumun her kesiminin fikrinin alınmasını isteyen AK Parti, Sivil Toplum Kuruluşlarının görmek istediği milletvekili aday adayını belirlemesini istiyor. İlk defa uygulanan STK’lara yönelik görüş alma oylaması ile ilgili açıklama yapan AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay, AK Parti Milletvekili adaylarını belirleme çalışmaları halen devam ettiğini belirtti. 
 
Tanğlay yaptığı açıklamada, “Bu çalışmalara ciddi anlamda katkı sağlayıp yön vereceğini düşündüğümüz ilimizdeki çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve vakıfların bu sürece dâhil edilmesi konusunda, Genel Merkezimiz tarafından karar alındı. Alınan karar kapsamında ilimizde vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri sivil toplum kuruluşlarının 23 Mart 2015 Pazartesi günü Ak Parti Bitlis İl Başkanlığımızın Toplantı Salonun’da Saat 09:00'dan akşam 17:00’a kadar oy verme işlemi yapılacak. İlimiz STK Temsilcileri oylamada, ilimizde kimleri milletvekili olarak görmek istediklerini belirleyecek oy pusulalarının en fazla 3 (üç) milletvekili sayısınca oluşturulması esasına göre oylama yapılacak ve buna ilişkin sandık kurulacaktır. İlimizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, vakıf ve derneklerin bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyoruz ve tüm STK Temsilcilerini Temayül yoklamasına katılmasını rica eder, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.
Kaynak : Bitlis Ajans

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.