DEM Bitlis Belediye
Losev

Abdullah Gül 'para kaçırdı' iddiasını yalanladı

Videoyu Aç Abdullah Gül 'para kaçırdı' iddiasını yalanladı
A
a

Abdullah Gül'ün ofisinden 'Yurt dışına para kaçırdı' haberine yalanlama: Gül hakkında bir takım ticari faaliyetlerle ilgili yapılan haber tamamen yalan ve maksatlıdır.

Eski cumhurbaşkanlarından Abdullah Gül, FETÖ suçlamasıyla yargılanan bir sanığın ifadesi üzerine yapılan, “Yurt dışına para kaçırdı” haberlerini yalanladı.

Söz konusu davada tutuklu olan Hacı Murat Gülcan, mahkemeye gönderdiği dilekçede Gül’ün 24 Haziran’daki seçimler öncesi malvarlığını koruma endişesi ile naylon fatura işlemi yaptığını öne sürmüştü. Gülcan, “Sonra sahte faturalara devam ettiler ve sahte sözleşmelerle yurt dışına para kaçırdılar” demişti. Söz konusu haberi ilk olarak Odatv, daha sonra da Sözcü gazetesi imzalı olarak yayınlamıştı.

“11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi” tarafından söz konusu iddialar hakkında yapılan açıklamada haberlerin ‘yalan ve maksatlı olduğu’ ifade edilirken şöyle denildi, “01.10.2018 tarihinde bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül hakkında bir takım ticari faaliyetlerle ilgili yapılan haber tamamen yalan ve maksatlıdır. Ayrıca, haberde iddia edilen konularla ilgili 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün herhangi bir bilgisi ve ilgisi bulunmadığı gibi yurt dışında banka hesabı ve gayri menkulü bulunmamaktadır.”

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.