DEM Bitlis Belediye
Losev

81 İlden Gençler Tatvan'da buluşuyor

Videoyu Aç 81 İlden Gençler Tatvan'da buluşuyor
A
a

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED), 81 ilden gençleri Bitlis'te düzenlenecek "Yeniden Büyük Türkiye Gençlik Çalıştayı"nda bir araya getirecek.

GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan, yaptığı yazılı açıklamada, siyasetten sanata, spordan eğitime kadar farklı birçok konunun ele alınacağı çalıştayın 11-13 Kasım'da Tatvan ilçesinde gerçekleştirileceğini kaydetti.

Alanında uzman isimlerin görüşlerini paylaşacağı çalıştayda, farklı oturumlarla gençlerin yeniden büyük Türkiye yolunda düşüncelerini aktaracaklarını belirten Okudan, 81 ilden üniversite öğrencileri, genç sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve akademisyenlerin bir araya geleceğini kaydetti.

"Kardeşliğimizi perçinleyeceğiz"

Çalıştayın terör olayları ile mağdur olmuş bölge illerine de moral olacağını ifade eden Okudan, "Bu çalıştay ile birlik ve beraberliğimizi perçinleyeceğiz. Türk-Kürt ayrımının olmadığını, bir ve beraber olduğumuzu, farklı düşüncelerin de özgürce tartışıldığını, doğusuyla batısıyla kardeşçe yaşadığımızı da Bitlis'ten bütün dünyaya göstereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.