Losev

80 yaşında gibi görünüyor fakat kendisi 4 yaşında!

Videoyu Aç 80 yaşında gibi görünüyor fakat kendisi 4 yaşında!
A
a

Bayezid Hossain isimli Bangladeşli bu çocuk henüz 4 yaşında ancak 'progeria' isimli hastalığı sebebiyle 80 yaşındaymış gibi görünüyor.

Bangladeş'te yaşayan 4 yaşındaki Bayezid Hossain, dünyada oldukça nadir görülen bir rahatsızlık olan erken yaşta yaşlanma hastalığıyla dünyaya geldi. Bayezid Hossain'in cildi, rahatsızlığı sebebiyle 80 yaşında birinin cildine benziyor.

Arkadaşları kendisinden korktuğu için oğlunun okula gidemediğini söyleyen anne Tripti Khatun, oğlu her ne kadar yaşıtları gibi görünmese de Hossain

Arkadaşları kendisinden korktuğu için oğlunun okula gidemediğini söyleyen anne Tripti Khatun, oğlu her ne kadar yaşıtları gibi görünmese de Hossain'in oldukça zeki bir çocuk olduğunu ifade ediyor.

Erken yaşta yaşlanma hastalığı olarak da bilinen progeria, vücudun normalden sekiz kat daha hızlı yaşlanmasına sebep oluyor, fakat beyin fonksiyonlarına herhangi bir zarar vermiyor.

Erken yaşta yaşlanma hastalığı yüzünden 80 yaşındaymış gibi görünen Hossainin, Brad Pittin oynadığı Benjamin Button karakterini anımsattığı yorumları yapılıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.