Muş'ta Sütlüce Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 2 yaşındaki A.S. adlı çocuk 7. kattaki evlerinin balkonundan düştü. Çocuğun çığlıklarını duyan aile bireyleri ve komşularının balkondan aşağı baktıklarında, küçük A.S.'yi yerde baygın yatarken görmeleriyle ortaya çıktı. Hemen olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, A.S.'yi Muş Devlet Hastanesine kaldırdı ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen küçük çocuk kurtarılamadı.

HÜDA PAR, "DEM Parti Kaos Peşinde Koşuyor" Dedi HÜDA PAR, "DEM Parti Kaos Peşinde Koşuyor" Dedi

2 Yaşındaki Çocuk Öldü (2)

Olay güvenlik kamerasına yansıdı

Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan, 11 yıl önce iki yaşındaki kızını benzer bir şekilde kaybeden Abdullah Yıldırım isimli vatandaş, o günü unutamadığını belirterek ailelere balkon güvenliği konusunda uyarılarda bulundu.

2 Yaşındaki Çocuk Öldü (1)

"Benim çocuğum da iki yaşındayken balkondan düşmüştü"

Yıldırım, pencere ve balkonların korkuluk ile korunması gerektiğini belirterek, "İki yaşında bir çocuk 7. kattan düşmüş. Çok üzüldüm. Allah yardım etsin annesine, babasına, bütün ailesine. Benim çocuğum da iki yaşındayken balkondan düşmüştü. O zaman gerçekten çok üzülmüştüm. O günü unutamıyorum. Çok şükür Cenab-ı Hakk'ın bir lütfuydu ki çocuğum sağ salim kurtuldu. Ama bu tedbir almamamız gerektiği anlamına geliyor. Tedbir önce bizden, sonra Allah'tandır. Bakıyorum, balkonlar güvensiz. Ne bir güvenlik önlemi alınıyor, ne başka bir şey yapılıyor. İnsanlarımızın acilen bu konuda harekete geçmesi lazım. Çocukların düşmemesi için önlemler alınmalı" dedi.

Kaynak: İHA