Losev

600 Aileye Giyim Yardımı

Videoyu Aç 600 Aileye Giyim Yardımı
A
a

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Tatvan İnsan-Der tarafından Bitlis ve ilçelerindeki yetim ve yardıma muhtaç 600 aileye Ramazan Bayramı dolayısıyla giyim yardımı yapıldı.

Her yıl geleneksek olarak yılda en az bir defa yapılan giyim yardımları kapsamında bu yıl da yetim ve yardıma muhtaç aile çocukları unutulmadı.

Yardım kapsamında il merkezi başta olmak üzere diğer ilçelerde ki toplam 600 çocuğa giyim yardımında bulunuldu. Amaçlarının Bitlis ve ilçelerinde ki tüm yardıma muhtaç ve yetim çocuklara yardım eli uzatmak olduğunu belirten Tatvan İnsan-Der Başkanı Muzaffer Taşcan, bu kapsamda bu yılda 600 çocuğa giyim yardımı yapıldığını açıkladı. Yetim ve yardıma muhtaç çocukların ve ailelerinin, il genelinde yapılan kapsamlı çalışmalar sonucu belirlendiğini aktaran Taşcan, hayırseverlerin yardımları oldukça bu ailelere yardım çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Bu çerçevede hayırseverlerin yapmış olduğu bağışlarla bayram üzeri yetim ve fakir çocukların sevindirildiğini ifade eden Muzaffer Taşcan, yardım faaliyetinde emeği geçen herkes teşekkür etti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.