Losev

4 yaşındaki çocuğun kulağına olta kancası saplandı

Videoyu Aç 4 yaşındaki çocuğun kulağına olta kancası saplandı
A
a

Ahlat ilçesinde olta ile oynayan çocuğun kulağına batan olta kancası Tatvan Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahale ile çıkarıldı.

Ahlat ilçesinde evinin çatı katında eşyaları karıştıran 4 yaşındaki çocuk, babasına ait olta ile oynarken olta kancası sağ kulak kepçesi heliks'ine battı.

Ahlat Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen 4 yaşındaki çocuğun kulağından olta kancası çıkarılamayınca Tatvan Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Gamze Öztürk Yılmaz'a bilgi verilerek Tatvan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tatvan Devlet Hastanesi'ne getirilen çocuğun kulağındaki balık oltasına ait kanca yapılan lokal anestezi ile çıkarıldı.

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Gamze Öztürk Yılmaz'ın konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ahlat Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli doktor arkadaşlar arayarak hasta ile ilgili bilgi verdikten sonra hastayı hemen Tatvan Devlet Hastanesi'ne kabul ettik. Olta kancasının girdiği sağ kulak kepçesi heliks'i steril ederk lokal anestezi yaptık. Anestezi sonrası kancanın sivri ucunun olduğu kısımdan kancayı dışarı doğru çakardık. Bu esnada hastaneye gelen itfaiye ekipleri kancanın çengelli bölgelerini iki ucundan kesti. Ardından kancayı tamamen çıkararak steril bir şekilde pansumanını yapıp hastamıza ilaçlarını yazarak tekrar kontrole gelmek üzere taburcu ettik" dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.