DEM Bitlis Belediye
Losev

Vali Çınar Tatvan’da demokrasi nöbetine katıldı

Videoyu Aç Vali Çınar Tatvan’da demokrasi nöbetine katıldı
A
a

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Tatvan ilçesinde vatandaşlar tarafından başlatılan demokrasi nöbetine katıldı.

Vali Çınar, Kaymakam Murat Erkan ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile darbe girişimi sonrası Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi (AVM) önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, tatlı ikramında bulundu.

Burada vatandaşlara hitap eden Vali Çınar, insanların doğuştan ya da durup dururken kahraman olamayacağını belirterek, şöyle devam etti:

Sizlere minnettarız. Gazanız mübarek olsun ve Allah kabul etsin. İnsanlar doğuştan ya da durup dururken kahraman olamaz. Kahraman olmak için insanın üzerine bir vazife düşmesi gerekir. Olağanüstü, savaş, kritik ve hayati durumlarda insan meydana çıkarsa ve üzerine düşeni yaparsa, kahraman olur. İşte bu yüzden bütün samimiyetimle söylüyorum, sizler her biriniz birer kahramansınız. Demokrasinin ve halk kahramanlarısınız. Milli kahramanlarsınız. İslam ve din kahramanlarısınız. Bunu bütün yüreğimizle inanarak söylüyoruz.

Vali Çınar, daha sonra Kaymakam Erkan, Emniyet Müdürü Kaya, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve ilçe halkıyla demokrasi nöbeti tuttu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.