Losev

Vali çatışmada yaralanan sivil vatandaşları ziyaret etti

Videoyu Aç Vali çatışmada yaralanan sivil vatandaşları ziyaret etti
A
a

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile Bitlis Devlet Hastanesine gelerek, PKK mensuplarının açtığı ateş sonucu yaralanan vatandaşların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Çınar, sabah saatlerinde Van-Tatvan karayolundaki polis kontrol noktasına sivil bir aracın içinde 4 veya 5 kişi oldukları tahmin edilen bir grup PKK mensubunun geldiğini söyledi.
 
Güvenlik görevlilerinin PKK mensuplarını fark ederek ateş ettiğini ve 3 PKK mensubunun etkisiz hale getirildiğini anımsatan Çınar, "Bir terörist yaralı halde kaçarak ormanlık alana girdi. Onun takibi yapılıyor. Kaçan yaralı teröristin yakalanması için bölgede unsurlarımız var ve tedbirler alındı. Olay yerinin 100 metre ilerisi meşelik dediğimiz sıkı bir ormanlık alan. Yapraklarda olduğu için insanın saklanmasına çok müsait. Arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar, takip ediyoruz. Her yerde muhalif oluyorlar, yeniliyorlar. Devletimizin ve büyüklerimizin dediği gibi, Türkiye'nin gündeminden terör dediğimiz bu bela kalkacak." diye konuştu. 
 
Vali Çınar, yaralı yakınlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı. 




Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.