Slayt Gösterisi
Losev

Turan Bedirhanoğlu

Videoyu Aç Turan Bedirhanoğlu
A
a

Turan Bedirhanoğlu, 1984 yılında Bitlis'te doğdu. İlk, orta öğrenimini Tatvan'da, lise öğrenimini ise Bitlis’te tamamladı.

2006 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.2008 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine Bayburt Kaymakam Adayı olarak başladı.

Bayburt’ ta başladığı İl Stajının akabinde, Muğla İlinde Teftiş stajı ve Antalya’nın Kemer ilçesinde Refiklik stajlarını tamamladı. Ordu ili Çatalpınar ve Çaybaşı ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevini ifa ettikten sonra Yurt Dışı Staj programı çerçevesinde Federal Almanya Cumhuriyetinde Dil eğitimi ve Kamu Yönetim Yapısını incelemek üzere bir yıl süre ile bulundu.

Daha sonra Kayseri-Sarız ve Ordu-Çamaş ilçelerinde Kaymakamlık  görevini yerine getirdi. 2014 yılında ise Müşterek Kararname ile Şırnak Vali Yardımcılığı görevine atandı.  Turan Bedirhanoğlu Şırnak Vali Yardımcılığı görevini sürdürüken 5 Kasım 2016 tarihinde Şırnak Belediyesine kayyum olarak atandı.

‘Türk ve Osmanlı Bürokrasisi’ hakkında Yüksek Lisans çalışmasını tamamlamış olan Bedirhanoğlu, Almanca ve İngilizce bilmektedir.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.