Losev

Tiyatro topluluğundan Başkan Aksoy'a ziyaret

Videoyu Aç Tiyatro topluluğundan Başkan Aksoy'a ziyaret
A
a

Tatvan ilçesinde faaliyet gösteren Tatvan Sevgi Seli Dayanışma Derneğine bağlı olan Sevgi Seli Tiyatro Topluluğu Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u ziyaret etti.

Tatvan Belediyesi'nin katkıları ile katıldıkları 21. Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali Dönüşünde Başkan Fettah Aksoy'u makamında ziyaret eden tiyotro topluluğu ekibi katkılarından ötürü Başkan Aksoy'a teşekkürlerini ilettiler.

Ziyarette konuşan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Torun Oral, "Bugüne kadar gençleri ve bizleri yalnız bırakmayıp başarı merdivenlerini çıkmamızda destek olan Başkanımıza teşekkür ederiz.Değerli büyüklerimizin yanımızda olması bize güç ve çalışma azmi veriyor.Bölgemizi,Bitlis'imizi ve Tatvan'ımızı en güzel şekilde temsil edip tanıtmamıza yardımcı oluyor. Ankara'nın her ilçesine festival ile ilgili dev afişler asıldı ve bu afişlerde Bitlis'in ve Tatvan'ın isimleride yer alıyordu ve gurur vericiydi. Bu tür organizasyonlara davet edilmezseniz böyle bir tanıtım yapmanız çok zordur. Bundan sonraki çalışmalarımızda da değerli büyüklerimizin desteklerini bekliyor saygılar sunuyorum." diye konuştu. 

Doğu Anadolu Tiyatro Bölge Sorumlusu ve Sevgi Seli Tiyatro Topluluğu Hocası Gökmen Okdayan ise, "Ankara'da Bölgemizi en iyi şekilde temsil edip bizi destekleyenlerin beklentilerini boşa çıkarmadığımız için çok mutluyuz.Ayrıca bu organizasyon genç oyuncularımızın festivale gelen profesyonel ve tanınmış Tiyatro ve Sinema oyuncuları ile tanışmasını,sohbet etmelerini ve özgüven sahibi olmalarını sağladı.Bizi bu festivale layık gören TAKSAV Yönetimine,Maddi ve manevi desteklerini eksik etmeyip katılmamızı sağlayan büyüklerime teşekkür ederim." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksoy ise, memleketin tanıtımına katkı sunacak olan tüm girişimlerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Tatvan'ı Ankara'da düzenlenen organizasyonda en iyi şekilde temsil eden tiyatro topluluğu üyelerine teşekkürlerini ileten Başkan Aksoy, "Her zaman ilçemizin tanıtımına katkı sunan faaliyetlere destek verdik. İnşallah bundan sonrada her zaman imkanlarımız dahilinde bu desteklerimiz sürecektir. Tatvanın isminin böyle büyük bir organizasyonda tanıtılmış olması da bizleri hem sevindirdi hemde gururlandırdı. İnşallah belediye olarak bizlerde ilçemizin tanıtımı noktasında daha çok mesai harcayacak ilçemizi her alanda hak ettiği konuma getireceğiz." Şeklinde konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.