Losev

Tatvanlı sporcular yola çıktı

Videoyu Aç Tatvanlı sporcular yola çıktı
A
a

Muaythai Dünya Kupası Şampiyonası'na Bitlis’in Tatvan ilçesinden katılacak olan ve Türkiye’yi temsil edecek genç sporcular Mehmet Yalçın ve Gökhan Kara, antrenörleri Ömer Uğur ile birlikte Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret ederek, yola çıktılar.

Muaythai Federasyonu tarafından 12 - 24 Ağustos tarihleri arasında Tayland'da düzenlenecek olan Dünya Kupası Şampiyonası’na katılmak için yola çıkan sporcuların İstanbul’da 5 gün yapılacak kamp sonrası Tayland’ın başkenti Bangkok’a gidecekleri belirtildi.
 
Kaymakam Erkan ile Belediye Başkanı Aksoy, genç sporculara başarılar dilerken, Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ömer Uğur, şampiyonadan başarı alarak dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Muaythai Dünya Kupası Şampiyonası'na ilk kez Tatvan'dan üç sporcu ile katılacaklarını belirten Uğur, şöyle konuştu;
 
“Sporcularımızdan Mehmet Yalçın'ın 51 kiloda gençler kategorisinde, Gökhan Kara'nın 54 kiloda büyük erkekler A klas kategorisinde ve Dilek Akar ise 54 kiloda büyük bayanlar kategorisinde 12 - 24 Ağustos tarihleri arasında Tayland'da düzenlenecek olan Dünya Kupası Şampiyonasına katılacak. Sporcuların şampiyona hazırlıkları devam ediyor. Muaythai Dünya Kupası Şampiyonası'na ilçe olarak ilk defa üç sporcuyla katılmanın gururunu yaşıyoruz. Bunun yanında yine bu şampiyonaya ilk defa bir bayan sporcumuz katılmış olacak. Şampiyonadaki hedefimiz üç sporcumuzun da şampiyon olmasıdır. Sporcularımız 7 - 11 Ağustos tarihleri arasında İstanbul'da 5 günlük kampa girecek. Şampiyonada üç sporcumuz ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi temsil edecekler. Ben bu vesileyle şampiyonaya katılacak olan sporcularımız Gökhan Kara, Mehmet Yalçın ve Dilek Akar adına, katkı ve desteklerinden ötürü Kaymakamımız Sayın Murat Erkan'a, Belediye Başkanımız Sayın Fettah Aksoy’a, Bitlis Eren Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Gülcan Tekin'e, desteklerinden dolayı Muay Thai Federasyonu Asbaşkanımız Salih Aygün ve işadamımız Idris Dağdağan’a, kurumsal destek sunan Tatvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Kalender ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Medeni Öztaş’a teşekkür ederim.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.