Losev

Tatvanlı Sporcular Dünya Şampiyonlarında ülkemizi temsil edecek

Videoyu Aç Tatvanlı Sporcular Dünya Şampiyonlarında ülkemizi temsil edecek
A
a

Tatvan ilçesindeki Muaythai Sporcusu Mehmet Yalçın ve Kickbox Sporcusu Abduselam Kurt, düzenlenecek olan Muaythai ve Kickbox Dünya Şampiyonlarında hem Tatvan’ı hem de ülkemizi temsil edecek.

Düzenlenecek olan Şampiyona öncesi Muaythai Sporcusu Mehmet Yalçın ve Kickbox Sporcusu Abduselam Kurt’u Antrenörleri Ömer Uğur ile birlikte makamında kabul eden Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, sporculara başarı dileğinde bulundu.
 
Sporcularla ilgili Kaymakam Murat Erkan’a bilgi veren Antrenör Ömer Uğur, İlçemiz Muaythai Sporcusu Mehmet Yalçın’ın Muaythai Federasyonu tarafından 24 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında Tayland’ta düzenleyeceği Muaythai Dünya Şampiyonasına, Kickbox Sporcusu Abduselam Kurt’un ise Kickbox Federasyonu tarafından 26 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında İrlanda’da düzenlenecek olan Kickbox Dünya Şampiyonasına katılacağını söyledi.
 
Her iki sporcunun da gençler kategorisinde 54 kilo’da mücadele edeceğini vurgulayan Ömer Uğur, sporcuların şampiyona da hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil edeceğini ifade etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Murat Erkan ise, her iki sporcumuza başarı dileğinde bulundu.
 
Sporculara nasihatlerde bulunan Kaymakam Erkan, kişilik ve karakterin önemine vurgu yaparak, “Bir insanda kişilik ve karakter sağlamsa başarı kendiliğinden gelir ve bu başarı kalıcı bir başarı olur. Bu anlamda sporcular her zaman kişilik ve karakterleriyle emsal teşkil etmeleri ve arkalarından gelen gençlere örnek olmaları gerekir. Zaten bizim de arzu ettiğimiz sporcu modeli budur. Tüm bunların yanında kitap okumayı da kesinlikle ihmal etmemiz gerekiyor. Kendimizi geliştirmek ve daha iyi ifade edebilme adına bol bol seviyemize uygun kitaplar okumalıyız. Ben bu vesile ile gerek ilçemizi, gerek ilimizi ve gerekse ülkemizi uluslar arası şampiyonalarda temsil edecek olan her iki sporcumuza da başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.