DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Kaymakamlığına Mehmet Ali Özkan atandı

Videoyu Aç Tatvan Kaymakamlığına Mehmet Ali Özkan atandı
A
a

Tatvan Kaymakamlığına Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan atandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan kararnameye göre Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığına Artvin'in Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan atandı.

1973 Ankara Güdül doğumlu olan Tatvan Kaymakamı Özkan; Afyon-Başmakçı, Van-Gürpınar ve Konya-Hadim ilçelerinde kaymakam olarak görev yaptı. Düzce-Gölyaka Kaymakamı olarak görev yaparken 5 Ocak 2014 tarihinde Hopa Kaymakamı olarak görevlendirilen Özkan, yeni kararname ile Tatvan'a atandı. Kaymakam Özkan; Arzu Özkan ile evli olup, Asya adında bir kız çocuğu babasıdır. 

Mehmet Ali Özkan Kimdir?

1973 Ankara Güdül doğumlu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü mezunu olan Mehmet Ali ÖZKAN, 1999 yılında kaymakamlık sınavını kazanarak, Gümüşhane kaymakam adayı olarak göreve başlamış, Afyon- İhsaniye ve Denizli- Beyağaç'ta Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır. İçişleri Bakanlığı yurtdışı eğitim stajı çerçevesinde bir yıl süreyle İngiltere’de kaldı Daha sonra sırasıyla Afyon-Başmakçı, Van-Gürpınar ve Konya-Hadim Kaymakamı olarak görev yapmıştır. Düzce- Gölyaka Kaymakamıolarak görev yaparken05.01.2014 tarihinde ilçemiz Hopa Kaymakamı olarak görevlendirilmiştir. Daha sonra 02.09.2014 günü 2014/1032 Sayılı müşterek kararname ile atandı. Arzu ÖZKAN Hanımefendi ile evli olup, Asya adında kız çocuğu babasıdır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.