Losev

Tatvan GB Spor'dan Başkan Aksoy'a Ziyaret

Videoyu Aç Tatvan GB Spor'dan Başkan Aksoy'a Ziyaret
A
a

Bitlis’i Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetimi ve oyuncuları Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Teknik Direktör Zeki Yılmaz ile birlikte takımın son durumuyla ilgili Başkan Aksoy'u bilgilendiren Kulüp Başkanı Muhsin Obalı, yeni sezon hazırlıklarının tamamlandığını, takım olarak çok iyi bir kadro kurduklarını ve bu yıl ki hedeflerinin 3. lige çıkmak olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise Bitlis’i bölgede temsil eden tek takım olan Tatvan Gençlerbirliği Spor’u en iyi yerlerde görmek istediklerini belirtti.

Başkan Aksoy, “İlimizi Bölgesel Amatör Liginde başarıyla temsil eden Tatvan merkezli spor kulübümüzün başarısı göz önündedir. Takım her sene git gide daha çok profesyonelleşiyor.  Yapılan transferler ile kadrosunu güçlendiren takımımızın önceki senelere göre daha çok şanslı olduğunu belirtmek istiyorum. Bizler elimizden geldiğince kulübümüze destek olmaya çalışıyoruz. Takımımızın sahipsiz olmadığını ayrıca her platformda destek olunması gerektiğini söylüyoruz. İnşallah bu sene 3. lige çıkarak bizleri sevindirecekler. Takımımıza şimdiden 3. lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Muhsin Obalı ve Teknik Direktör Zeki Yılmaz tarafından Başkan Aksoy’a üzerinde isminin yazılı olduğu 13 numaralı Tatvan Gençlerbirliği Spor forması hediye edildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.