Losev

Tatvan ESO tarafından Esnaf Kart Projesi hayata geçirildi

Videoyu Aç Tatvan ESO tarafından Esnaf Kart Projesi hayata geçirildi
A
a

Tatvan Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Özel Tatvan Can Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında "Esnaf Kart Projesi" hayata geçirildi.

Tatvan Esnaf Odası’na kayıtlı olan 1.500’ü aşkın işletmenin yanısıra Bitlis, Ahlat, Adilcevaz, Norşin, Hizan ve Mutkili esnaflar da hastaneden alacağı ‘Esnaf Kart’ ile indirimli ve ayrıcalıklı sağlık imkânlarından yararlanabilecek.

Tatvan Mavi-Beyaz Restaurantta yapılan protokol töreninde konuşan Tatvan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emrullah Tekin, göreve gelmeden önce Tatvan esnafı için hayata geçirmek istedikleri projelerden birinin sağlık projesi olduğunu anımsattı. Esnaf Kart projesinin hayata geçirilmesinin Bitlis için örnek bir proje olduğuna vurgu yapan Tekin, emeği geçen Can Hastanesi yöneticilerine teşekkür etti.

ESNAF KART PROJESİ’NİN AVANTAJLARI NELERDİR?

1- Esnaf Kart sahibi olanlar; Kendileri, eşleri ve çocukları uzman doktor muayenelerinden Sosyal Güvenlik Kurumunun zorunlu, kendisine katkı payı olarak aldırdığı 12 TL dışında sadece 3 TL fark ücreti ödeyerek yararlanabilecekler. 
2- Doğumlar dâhil tüm ameliyatlarımızdan yüzde 50 indirim uygulamasından yararlanacaklar.
3- Acil Servis, Yoğun Bakım ve Ambulans hizmetlerinden tamamen ücretsiz olarak yararlanacaklar.
4- Bunların dışında Yine Tatvan Esnaf ve Sanatkârlar Odamız ile işbirliği içinde esnaflarımızın ve çalışanlarımızın ilkyardım, iş hijyeni, iş sağlığı gibi konuları kapsayan sağlıkla ilgili eğitim işbirliğimiz de olacak.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.