DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan ESO'dan ASKON Bitlis Şubesine ziyaret

Videoyu Aç Tatvan ESO'dan ASKON Bitlis Şubesine ziyaret
A
a

Tatvan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emrullah Tekin Bitlis ASKON şubesini ziyaret etti.

Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin Bitlis ASKON şubesini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette açıklamalarda bulunan Tekin, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası ile iletişim sıkıntısı yaşamadıklarını ama Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasıyla iletişim kuramamaktan şikâyetçi olduğunu dile getirdi.
 
-Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin-

 
Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası ile iletişimde sıkıntı yaşamadıklarını ama Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasıyla iletişim kuramamaktan şikâyetçi olduğunu dile getirdi. Bitlis milletvekilimiz Vedat Demiröz Bey e memleketin sıkıntılarını, esnafın sorunlarını devamlı dile getirdim, çözüme yönelik fikirlerimizi devamlı ilettik. Ama açık konuşmak gerekirse bu konuda devamlı yalnız kaldım. Odamızın yoğun bir çalışması var bunlarla ilgili zaman zaman basına bilgi verdiklerini dile getirdi. Sözlerine birlik beraberliğin öneminden bahseden Tekin; "ASKON Bitlis şubesinin teklif ettiği şehrin erklerinin beraber hareket edeceği, tıkanan ekonominin önünün açılması hâlihazırdaki projelere destek vermek amaçlı platformda Tatvan Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak biz varız.”
 
ASKON Bitlis Şubesi Başkanı Ömer Kara Şehrin en büyük sorununun birlik ve beraberliğin oluşturulamadığını dile getirdiği açıklamasında Ticaret ve Sanayi Odalarının, Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının, ASKON Bitlis Şubesi, Valilik ve Tatvan Belediye Başkanlığı’nın da bulunacağı bir platformun acilen kurulması gerektiğini söyledi.
 
-ASKON Bitlis Şubesi Başkanı Ömer Kara-
 
“Şehrimizin en büyük sorunu birlik ve beraberliğin oluşturulamadığıdır, ilk önceliğimiz bu bütünlüğü oluşturmak gerekiyor. Ticaret ve Sanayi Odalarının, Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının, ASKON BİTLİS ŞUBESİ, Valilik ve Tatvan Belediye Başkanlığı’nın da  bulunacağı bir platformun acilen kurulması gerekiyor. Şehrin ekonomisi durma noktasına gelmiştir, küçük sorunlarımızı bile çözemez duruma gelmekteyiz. Platform konusunda görüşmelerimizi tamamlayıp basına en kısa zamanda bilgi vereceğiz.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.