Losev

Tatvan'da Yaz Futbol Okulu'nda İlk Antrenmanlara Başlandı

Videoyu Aç Tatvan'da Yaz Futbol Okulu'nda İlk Antrenmanlara Başlandı
A
a

Tatvan ilçesinde sportif faaliyetlerin yapılacağı 'Yaz Spor Okulu' bünyesindeki Futbol Okulu'na kayıtlı genç sporcular ilk antrenmanlarına başladı.

Tatvan Kaymakamlığı ile Tatvan Belediyesi'nin katkılarıyla yürütülen proje kapsamında hayata geçirilen 'Yaz Spor Okulu' bünyesindeki Futbol Okulu'na kayıt yaptıran 160 genç sporcu, antrenmanlara tam kadro katıldı. Haftanın 3 günü antrenmanlar yapılacağını belirten Yaz Futbol Okulu Antrenörü Vedat Çoban, sayıyı 500'e çıkartmayı hedeflediklerini kaydetti.

Üç aylık eğitimden sonra yetenekli olanların Ankara Gençlerbirliği altyapısına yerleştirileceğini söyleyen Çoban, şunları ekledi: "Tatvan Kaymakamlığı ile Tatvan Belediyesi katkılarıyla yürütülen Yaz Spor Okulu projesi kapsamında Yaz Futbol Okulu'nu açtık. İlk etapta 160 kayıt yapıldı. Bu sayıyı 7 – 16 yaş gurubu olarak 500'e çıkartacağız. Antrenmanlara başladık ve 3 ay boyunca haftada 3 gün olarak devam edecek. Yetenekli olanları Gençlerbirliği altyapısına kazandırmaya çalışacağız. Burada yürütülen faaliyetler ücretsizdir ve kayıt yaptırmak isteyen aileler, çocuklarıyla birlikte Tatvan Şehir Stadyumu'na gelip bilgi alabilirler."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.