DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Benekli Köyü Ortaokulu tarafından resim sergisi

Videoyu Aç Tatvan Benekli Köyü Ortaokulu tarafından resim sergisi
A
a

            Tatvan'da Resim Sergisi Açılışı

Tatvan ilçesine bağlı Benekli Köyü Ortaokulu tarafından resim sergisi açıldı.

Tatvan Yaşam AVM’de açılan serginin açılışı Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve davetliler tarafından yapıldı.  Sergide öğrencilerin yapmış olduğu resimler ve teknoloji ve tasarım derslerinde yaptıkları el sanatları ürünleri yer alıyor. 

Açılışın ardından davetlilerle birlikte sergiyi gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Selcan Güneş’ten sergi ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan çalışmaları tek tek inceleyen Yüzer, yapılan başarılı çalışmalardan ötürü okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Selcan Güneş ve öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

Öğrencilerin açmış olduğu serginin önemine vurgu yapan Yüzer, "Öğrencilerimizi açtıkları sergiden ötürü kutluyoruz. İnşallah devamını da bekliyoruz. Gerçekten sergide bir birinden güzel resimler yer alıyor. Her biri ayrı güzel. Ben sergide emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." Diye konuştu.

Benekli Köyü Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Selcen Güneş ise, sergide öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan birçok çalışmanın yer aldığını belirtti. 

Sergiye yoğun ilginin olduğunu ifade eden Güneş, “Açmış olduğumuz sergimiz bir gün süreyle açık kalacak. Sergimizde kağıt kıvırma, reprodüksiyon, kara kalem, baskı, noktalama, karikatür, cam boyama, kağıt vitray, kolaj, keçe kapı süsü, anahtarlık, toka, folklorik bez bebek ve ahşap boyama gibi yaklaşık 200 ürün yer alıyor. Herkesi sergimizi ziyaret etmeye davet ediyoruz. Ben bu vesile ile bizlere destek sunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.