DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Belediyesinden yeni park

Videoyu Aç Tatvan Belediyesinden yeni park
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, yeni yapılacak olan park alanında incelemelerde bulundu.

Tatvan Belediyesi tarafından 8 bin metrekareden fazla alan üzerine yapılacak olan park çocuk oyun grubu, fıtness alanı, koşu yolu, kamelyalar, pergoleler, basketbol sahası, bay-bayan wc ve yaşam merkezinin içinde yer alacağı alan Dumlupınar, Sosyal ve Aydınlar mahallesinin kesiştiği noktada bulunuyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, vatandaşlarımızın sahil bandının dışında da vakit geçirebilecekleri güzel alanların da yapılmaya başlandığını söyledi.

Başkan Geylani yaptığı açıklamada, “Bugün burada 8 bin metrekareden fazla alan üzerine park yapımı için çalışmalara başladık. Kardeş belediyemiz olan Konya Karatay Belediyesi tarafından yapılacak olan park üç mahallemizin kesiştiği ve herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir noktada bulunuyor. Yapacağımız parkta çocuk oyun grubu, fıtness alanı, koşu ve yürüyüş yolları, kamelyalar, pergoleler, basketbol sahası, bay-bayan wc ve yaşam merkezi yer alacak. Bildiğiniz üzere yaşam merkezleri projelerimiz arasında yer alıyordu. Yaşam merkezini detaylandırırsak; taziye evi, muhtar odası, kadınlar için kurs alanları, çocuklar için etüt salonları olacak. İnşallah kısa sürede tamamlayıp mahalle sakinlerimizin ve halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.