Losev

Tatvan Belediyesi tarafından 3 yeni meslek kursu

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi tarafından 3 yeni meslek kursu
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından el sanatları kursları kapsamında açılacak olan Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 3 kurs için başvurular alınmaya başladı.

Tatvan Belediyesi tarafından Tatvan Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılacak olan filografi, el sanatları ve takı tasarım kurslarına başvurmak isteyenler 10 Şubat 2016 tarihine kadar Tatvan Kültür Merkezine giderek başvurusunu yapabilecek. Tatvan Belediyesi olarak şimdiye kadar gerek sosyal ve gerekse sanatsal birçok kurs açtıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, bu kapsamda 3 yeni kurs için daha başvuru almaya başladıklarını söyledi.

Kurslara başvurmak isteyenlerin 10 Şubat 2016 tarihine kadar Tatvan Belediyesi Kültür Merkezine giderek başvuruda bulunabileceği kaydeden Başkan Aksoy, "Kurslarımız Halk Eğitim işbirliği ile açılacak olup, kurs sonunda kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize MEB onaylı sertifika verilecektir. 80 ve 300'er saat sürecek olan kurslar 15 Şubat 2016 tarihinde eğitimlerine başlayacak. Kurslar sayesinde kursiyerlerimiz hem meslek öğrenmiş olacak hemde bir birinden güzel çalışmalara imza atmış olacaklar. Ben şimdiden başvuru yaparak kursa başlayacak tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum." Diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.