DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Belediyesi sıcak asfalt çalışmaları

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi sıcak asfalt çalışmaları
A
a

Tatvan Belediyesi Eski Ahlat Yolu güzergahında yol genişletme, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Eski Ahlat Yolu güzergahında çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri yol genişletme, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını aynı anda yürütüyor. Gidiş dönüş olmak üzere yaklaşık 10 kilometre uzunluğundaki yol ve kaldırım yapım çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Eski Ahlat yolunun çok sık kullanıldığını ve daha önce çok dar olduğunu belirten Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, "Eski Ahlat Yolu güzergahımız çok fazla kullanılan alternatif yollarımızdan biri. Bu yolumuz çok dardı ve yayaların kullanacağı kaldırımlar bulunmuyordu. Yeni yaptığımız ve açılışını kısa süre önce gerçekleştirdiğimiz Feribot mevkiindeki köprüden başlayarak TOKİ konutlarına kadar olan güzergâhtaki yolumuzu genişletip yaklaşık 10 kilometrelik sıcak asfalt döktük. Bunun yanı sıra yine aynı şekilde yolumuzun sağına ve soluna parke taşı kullanarak yeni kaldırımlar inşa ettik. Son aşamalarına geldiğimiz yol ve kaldırım yapım çalışmamızı kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Öte yandan Yeni Belediye Binası, Fuar Alanı Sergi ve Kongre Merkezi ve Hayvan Pazarı gibi önemli birçok projemiz devam etmekte. Belediye olarak ilçemizi geleceğe taşıyacak projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Projelerimizi gerçekleştirirken verdiğimiz sıkıntılara katlandıkları ve hoş görüleri için bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Yol genişletme, asfalt ve kaldırım çalışmalarımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.