DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Belediyesi’nin kar temizleme çalışmaları

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi’nin kar temizleme çalışmaları
A
a

Bölgede etkili olan kar yağışıyla birlikte, Tatvan Belediyesi tarafından ilçe merkezinde kar temizleme çalışmaları başlatıldı.

Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı ile birlikte Tatvan Belediyesi ekipleri tarafından ilçe merkezindeki tüm yollarda kar küreme ve yol açma çalışmaları yapıldı. Gece saatleri etkisini arttıran kar yağışı gün boyu da devam etti. Tatvan Belediyesi ise, halkın olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için gece saatlerinde başlattığı kar temizleme çalışmasını gün içinde de aralıksız sürdürdü.

Kar temizleme çalışmasıyla ilgili gazetecilere konuşan Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

İlçedeki ana yollarda çalışmalara ağırlık verildiğini ifade eden Menteş, şöyle konuştu;

"Dün akşam saatlerinde kar yağışı başladı ve gece saatlerinde etkisini arttırarak bugün de aralıksız devam etti. Biz de belediye olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. İlçe merkezinde hiçbir yolun kapalı kalmaması için arkadaşlarımız aralıksız çalıştı ve çalışmaya devam ediyor. Kar yağışı devam ettiği sürece halkın mağdur olmaması için yol temizleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ardından yol genişletme çalışmalarına yoğunluk vereceğiz."


Kamu çalışanları ve esnaflar ise, belediye tarafından yürütülen kar temizleme çalışmalarından memnun olduklarını ve iş yerlerine gidiş, dönüşlerinde hiçbir aksaklık yaşamadıklarını belirterek, belediye ekiplerine teşekkür etmek istediklerini söylediler.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.