Losev

Tatvan Asker Hastanesi'nin devri yapıldı

Videoyu Aç Tatvan Asker Hastanesi'nin devri yapıldı
A
a

Askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na devrine ilişkin kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, Tatvan ilçesindeki Tatvan Asker Hastanesi, Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi yönetimine teslim edildi.

Tatvan Asker Hastanesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreni kapsamında hastaneyi ziyaret eden Bitlis Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şevki Erkal ve Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcıları Ferah Çakır ile Erdinç Eren, hastane binasında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından Tatvan Asker Hastanesi Başhekimi Ali Gürağaç, hastanenin yönetimini Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ferah Çakır'a devretti.

Çakır, devir teslim töreninin ardından yaptığı açıklamada, hastane binasının yapılacak tadilatın ardından Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binası olarak acil servis ve poliklinik hizmetlerinde kullanılacağını söyledi.

Devralınan hastanenin 10 bin metre kare alan üzerine kurulu 3 bin 500 metre kare kapalı alanı bulunduğunu kaydeden Çakır, şunları söyledi: 

Bugün ülkemiz askeri sağlık hizmetleri ve sivil sağlık camiaları olarak bir tarihe tanıklık ediyoruz. Özel ve fedakar bir hizmet alanı olan sağlık hizmetleri alanında sivil sağlık hizmetleri ve askeri sağlık hizmetleri çalışanlarının üst kimlikte birleşmesini gerçekleştiriyoruz. Tatvan Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı çatısı altında gelişmiş imkanlarını ülkemizin tüm vatandaşlarına sunmak yoluyla hizmetine Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binası adıyla devam edecektir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.