Losev

Tatso'dan Askon'a ziyaret

Videoyu Aç Tatso'dan Askon'a ziyaret
A
a

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Dağdağan, yönetim kurulu üyeleriyle, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bitlis Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan TATSO Başkanı Dağdağan, birlik ve beraberlikten güç doğacağını ifade etti.

Sivil toplum kuruluşlarının bulundukları bölgelinin istikrarı için ellerinden geleni yapması gerektiğini de vurgulayan Dağdağan, şöyle konuştu: 

"Bakıyoruz birileri topu veya tüfeğiyle, bir diğeri ekonomisiyle, bir diğeri ise medyası ile maalesef ülkemiz üzerine bir ambargo uygulamaya çalışıyor. Para baronları ülkenin ekonomisiyle ilgili farklı farklı açıklamalar yapıyor. Yine birileri yarın ihtilal olacak diye spekülasyon oluşturmaya çalışıyor. Tüm bunlar hepimizin şevkini kırıyor. Tabi buda ister istemez ekonomiyi sıkıntıya ve dar boğaza sokuyor. İnşallah, mevlam hep beraber çalışarak tüm bu sıkıntıları aşmayı nasip etsin."

ASKON Bitlis Şube Başkanı Ömer Kara da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Birliğimizi beraberliğimizi kuvvetlendirecek her türlü samimi oluşuma biz varız. Bizim için mevzu bahis Bitlis olunca akan sular durur ve amacımız tıkanan ticaretin önünü açmak hali hazırla mevcut projelerinin hayata geçmesi için güç oluşturmaktan başka çaremiz yoktur." diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.