Losev

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'nin Ahlat ziyareti

Videoyu Aç Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'nin Ahlat ziyareti
A
a

Ahlat’ta 27. Uluslar arası Ahlat-Avrasya Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ‘1071 Malazgirt Zaferi Kutlamaları’ 3. gününde önemli konuklarını ağırladı.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ömer Arısoy, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu tarafından karşılanan Bakan Bekir Pakdemirli, etkinliklerin yapıldığı Çarho’da incelemelerde bulundu. Ok atma alanında ok atan Bakan Pakdemirli, ata binerek objektiflere poz verdi.

Bakan Pakdemirli, at sırtında yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Diriliş Ertuğrul dizisini hep beraber seyrediyoruz. Hayran olduğum bir dizi. Hazır buraya gelmişken yörük çadırına da ulaştık. Ecdadımız gibi ata da binmeden gitmeyelim dedik. Kutlamalar çerçevesinde yarın Malazgirt'te olacağız. Sultan Alparslan savaşa gittiğinde bir ata binermiş, bir atı da terkisine alırmış. Madem ecdadımız böyle yaptı, biz de ata bindik."
Pakdemirli, daha sonra Muş'a hareket etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.