Losev

Sırtımızdan haince bıçaklanmayı açıklanamaz buluyoruz

Videoyu Aç Sırtımızdan haince bıçaklanmayı açıklanamaz buluyoruz
A
a

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, TSK'nın Suriye sınırında düşürdüğü Rus uçağıyla ilgili "Terörle mücadelede partner saydıklarımızın bizi sırtımızdan haince bıçaklamasını kesinlikle açıklanamaz buluyoruz" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus uçağının düşürülmesine ilişkin "Terörle mücadelede partner saydıklarımızın bizi sırtımızdan haince bıçaklamasını kesinlikle açıklanamaz buluyoruz" dedi. Putin, "Türk yönetimi, Rusya-Türkiye ilişkilerini kasten çıkmaza sürüyor" ifadesini kullandı.
 
Sputnik'te yer alan habere göre Putin, "Uçağımızın düşürülmesi uluslararası hukuka aykırı bir olaydı. Ankara'dan da bu konuda henüz anlaşılır bir açıklama duymadık. Bizden özür dilenmediği gibi, kimse bize zararın telafi edileceğini ya da suçluların cezalandırılacağını da söylemedi" diye konuştu.
 
"Kimileri teröristleri hoş görüp yasa dışı petrol ticaretinden para kazanıyor" diyen Putin, "Teröristleri ve onların yasa dışı biçimde petrol, insan, uyuşturucu, sanat eseri ve silah ticareti yapmasının üstünü örtmekle kalmıyor, aynı zamanda bundan milyarlarca dolar kazanıyorlar" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.