DEM Bitlis Belediye
Losev

Real Madrid ve Ronaldo gönülleri fethetti

Videoyu Aç Real Madrid ve Ronaldo gönülleri fethetti
A
a

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Lübnan’da 12 Kasım’daki bombalı saldırıda anne ve babasını kaybeden 3 yaşındaki Filistinli hayranı Haydar Mustafa ile bir araya geldi.

Futboldaki başarısının yanında duyarlılığı ile de adından söz ettiren Portekizli yıldız Ronaldo, Lübnan’da 12 Kasım’daki bombalı saldırıda anne ve babasını kaybeden 3 yaşındaki Filistinli hayranı Haydar Mustafa ile bir araya geldi. Minik Haydar Mustafa'nın Ronaldo ile bir araya gelmesi için sosyal medyada başlatılan kampanyaya Real Madrid kulübü sessiz kalmadı. Özel uçakla Madrid'e getirilen Haydar, Santiago Bernabeu’da Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez tarafından ağırlandı. Küçük çocukla yakından ilgilenen Perez, ardından Haydar'ı Cristiano Ronaldo ile bir araya getirdi. Yıldız oyuncu minik Filistinli'yi sarılarak karşılarken, Haydar ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Madrid ekibinin stadını ve müzesini gezen Haydar'ın bugün Rayo Vallecano ile oynanacak lig mücadelesini de şeref tribününden izleyeceği belirtildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.