Losev

Pereira'dan sürpriz kadro

Videoyu Aç Pereira'dan sürpriz kadro
A
a

Haftanın açılış maçında Fenerbahçe, Kasımpaşaspor'u ağırlıyor. Takımların ilk 11'i belli oldu. Cezalılar nedeniyle Pereira, maça sürpriz kadroyla çıkıyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın açılış maçında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Takımların ilk 11'leri belli oldu. Teknik Direktör Vitor Pereira, sezon başından bu yana orta alanda vazgeçmediği Mehmet Topal ve Josef de Souza'nın sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği maçta sahaya sürpriz kadro çıkardı.
Kadıköy'de oynanacak maçta Kasımpaşa karşısına şu isimlerle çıkacak:Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Kadlec, Ozan, Volkan Şen, Diego, Nani, Van Persie.
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Veysel Sarı, Titi, Omeruo, Bozhikov, Pavelka, Castro, Hakan Arslan, Del Valle, Tunay Torun, Adem Büyük.

KADIKÖY'DE 1 YILDIR KAYBETMİYOR
Ligde geçen hafta deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 mağlup olan ve resmi maçlardaki 25 maçlık yenilmemezlik serisi sona eren sarı-lacivertliler, seyircisi önünde çıkacağı mücadelede 3 puan arayacak.Süper Lig'de 13 maç sonra kaybeden Fenerbahçe, iki maçı eksik Beşiktaş'ın 2 puan önünde lider durumda bulunuyor.Geride bıraktığı 20 maçta 46 puan toplayan sarı-lacivertli takım, ligde Kadıköy'de 1 yıldır kaybetmiyor. Taraftarı önünde ligde en son 23 Şubat 2015'te Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe, daha sonra çıktığı 16 maçta, 13 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler bu sezon ligde sahasında yenilmeyen tek takım konumunda bulunuyor.

KASIMPAŞA KÖTÜ GİDİŞİ DURDURMAK İSTİYOR
Son haftalarda istediği sonuçları alamayan lacivert-beyazlı ekip, maç fazlasıyla lider durumda bulunan rakibi önünde kötü gidişine son vermeye çalışacak.Ligde son galibiyetini 16. haftada Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yenerek elde eden Kasımpaşa, ardından oynadığı Trabzonspor (1-1), Gaziantepspor (1-2), Medipol Başakşehir (1-1) ve Gençlerbirliği (0-1) karşılaşmalarından 3 puan çıkaramadı.

4 FUTBOLCU SINIRDA
Sarı-lacivertlilerde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Fenerbahçe'de bu sezon üçer sarı kart gören Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin ve Volkan Demirel, Kasımpaşa karşısında da sarı kart görmeleri durumunda, ligin 22. haftasındaki Bursaspor deplasmanında forma giyemeyecekler. 

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA: 26. MAÇ
Fenerbahçe ile Kasımpaşa, lig tarihinde 26. kez karşılaşacak.İki ekip arasında geride kalan 25 maçtan 20'sini Fenerbahçe, 3'ünü Kasımpaşa kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı. Rekabette son 6 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki 57 golüne, Kasımpaşa 20 golle yanıt verebildi.Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan maçı 1-0 Fenerbahçe kazandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.