DEM Bitlis Belediye
Losev

Meteoroloji'den yoğun kar yağışı uyarısı

Videoyu Aç Meteoroloji'den yoğun kar yağışı uyarısı
A
a

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu geceden itibaren perşembe gününe kadar Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yoğun kar beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Karadeniz bölgesinde aralıklarla devam eden yağışların, bu gece saatlerinden itibaren kuvvetlenerek yarın (çarşamba günü) Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'de, perşembe günü sabah saatlerine kadar ise Doğu Karadeniz'in doğusunda çok kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi. Vatandaşlardan yağış sonucu meydana gelebilecek su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi..

YOĞUN KAR GÖRÜLECEK İLLER

Meteoroloji bu gece saatlerinden itibaren perşembe günü öğle saatlerine kadar Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin ile Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç ve yüksek kesimlerinde) yarın öğle saatlerinden itibaren de Doğu Anadolu'nun kuzeyinde (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl, Muş, Bitlis ve Ağrı'da) yoğun kar yağışının beklendiğini bildirdi.

Yetkililer, kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzluklara, ulaşımda aksamalara buz ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.