AH YEMEN !

Tarih: 17 Nisan 2015 13:07
AH YEMEN !

Ah Yemen,Osmanlı döneminde çektiğiniz acıların ağıtları küllenmiş iken yeninden ümmet sizlere ağıtlar yakmaya başladı.

Yemen Arap yarım adasında yer alan 527,000 km2 yüz ölçümü ve 25 milyon nüfusu olan fakir bir arap ülkesidir.İslam ülkeleri içinde %30 işsizlik oranı ile işsizliğin en çok olduğu   ülkelerden biridir.
Düşmanları sevindiren ve fitne çıkarmaya müsait olan diğer bir olayda halkın bir birine yakın iki mezhepten oluşmasıdır.Nüfusun %60 Sünni,%40 Şiiliğe yakın Zeydiyemezhebine mensup Müslümanlar dan oluşmaktadır.

İslam ülkelerini kan deryasına çeviren emperyalist devletler ve uzaktan kumandalı kurdukları kimliklerinde İslam yazılan gerçekte İslam ile alakaları olmayan kukla devletlerle Yemene saldırıya geçtiler.Kanla beslenen emperyalist devletler ve kuklaları en son gelip sizin gibi temiz yalın ayaklıları buldu.Bu emperyalist devletler ve aveneleri girdikleri İslam topraklarında temiz kanı emerek sizlere kirli kanı verirler.İşte tüm İslam topraklarında yaptıklarının aynısını Yemen'de de yapıyorlar.Saldırıları meşru göstermek için yine mezhep tuzağını kulandılar.

Yemen'deki durumun mezhep çatışması olduğu tamamen uydurmadır.Ama bir süre sonra her iki tarafa tuzak kurarak mezhep savaşını oluştururlar.Bu yazıyı kaleme aldığım güne kadar Amerika ve İsrail'in emri ile çoğunluğu Arap ülkelerinden oluşan on kukla devletin havadan operasyonu sayesinde asker ve savaşçılar hariç,3000 bin sivil vatandaşın kanına girerek katliamı sürdürmektedirler.
 
Kan dökülmeden Yemen'de bir yönetim değişikliği oldu. Maalesef Amerika yanlısı bir hükümet olmayınca İslam düşmanları kan akıtmaya karar verdiler.
 

Ama ne acı ki bu savaşı başlatan Emperyal güçler,kimliğinde İslam yazılanları Müslümanlara karşı meydana sürdüler .Ümmetin beyin algı operasyonunu kirleterek başka mecralara kaydırdılar,Savaşı Şii ve Sünni eksene kaydırmaya çalıştılar.Bu devrim ne Şii  nede Sünnidir. Bu devrim yalın ayaklıların yaptığı bir devrimdir. Ama bunu Şii ve Sünni olarak cepheleştirerek Batılı emperyalistleri yerli çakallarla birlikte oraya saldırmayı müsaitleştirdiler.

Müslümanların yaşadığı tüm alanlarda ne acıdır ki yerli konuşan kimliğinde İslam yazılan ama kafası yabancı olanlar yabancılarla birlikte mazlum Müslüman halkları bilerek veya bilmeyerek birbirine kırdırdılar.Yaktıkları fitne ateşi sayesinde Müslüman müslümanın kanına girmektedirler.Bunun son örneği acıların ve fakirliğin diyarı Yemen,Pakistan,Afganistan,Suriye ve Irak'ta cereyan etmektedir.

Dünya'da ve Ortadoğu'da Müslümanlığı ve dönen dolapları iyi okumayanlar bu işe balıklama daldılar.Şeytan Amerika'nın oluşturduğu şeytani cephenin içinde yer aldılar.Zaten bir yerde devrim olduğunda oranın halkı ya şu mezhepten olur ya diğer mezhepten olur başka bir şansı yok.Mezhep başlı başına devrim yapamaz devrimi Allah'a inanan Müslümanlar yapar.

Düşmanlar hiç bir yerde gerçek İslam devletinin kurulmasını istemez.İslam topraklarında Hıristiyan veya ateist devlet kuramadığı için adı İslam olan gerçekte İslam ile alakası olmayan küçük küçük kukla devletler kurar.İşte batı lazım oldukça bunları kullanır. Bugün başta Yemen ve diğer devletlerde kullandığı gibi.Bunların Arap,Kürt,Türk olması fark etmez.Bir yerlere saldırırken bunların itiraz etme hakları yoktur.Nasıl olabilir ki o liderlerin ikinci kimlikleri ve ikinci vatanları Amerika'dır.Kullandıkları telefonları ve Bağlantıları dikey olarak  Allah'a ve islam ümmetine bağlı olmadığına göre,yatay olarak Pentagon ve Telaviv'e bağlıdırlar.

https://www.bitlishaber13.net/makaleprint/ah-yemen--.html