Eşşeğime İsim Arıyorum..!

Bir seçim daha geçti hayatımızdan, içinde tuhaflıklar barındıran, kirli ilişkiler ittifaklar ve hatta pazarlıklar bulunan.

A
a

Herkesin demokrasi adına, ülkesinin aydınlık yarınları adına söz söylemesini beklerdik. Bu ne kadar gerçekleşti bilemiyorum ama eğer ortalıkta dolaşan dedikodular doğru ise, bu sürecin memleketimiz adına Bitlis adına bir kara leke olduğu kanaatindeyim, ve umuyorum ki bu söylentiler dedikodulardan ibaret olsun.
Bu temennimden sonra asıl söylemek istediğime geleceğim, Herkes için hayırlı olsun dedikten sonra, Seçimi kazanan AK Parti ve Bitlis Milletvekillerini tebrik ediyorum, meclis çalışmalarında başarılar, memleket hizmetinde de istikrar ve mücadele azmi diliyorum.

Seçim bitti ve ardından herkesler “ben demiştim böyle olacak” diye dolaşan sohbetler ediyor, ve herkes şimdi ne olacak nasıl olacak diye üstü kapalı bir endişe taşıyor. çünkü memleketimiz öyle bir 4 yıl geçirdi ki Düşman başına diyesim geldi. Meclise gitme şansı bulan ve memleketteki her şahıs için adil olacağına dair yemin eden, ne yeminine sadık kaldı ne de memleketine. Halkı “bizden olanlar ve olmayanlar” diye ayrıştıran, her ihaleye, her kadroya, her işe alıma ve her ekmeğe müdahale eden, halkı canından bezdiren, namı şehirleri aşmış, bitlisin sırıtan yüzleri, Hem Tayip ERDOĞAN’dan, hem de halkın bizzat kendisinden öyle bir ders aldılar ki, ancak bu kadar olurdu.

Şimdi ya çıkıp halka diyecekler ki “Biz sistemin getirdiği bir mecburiyetle sizlere zulmettik, üzgünüz ve vicdan azabı çekiyoruz, lütfen bizi affedin” yada çıkıp her dedikoduya cevap verip açıklayacaklar ve kendilerini temizleyecekler.
Dünyanın hiçbir demokrasisinde, gücünü halktan alıp, halka zulmetmek yoktur. Zaten bunun aksi olursa demokrasi falan olmaz. Ve bu işe nasıl bir isim konulmalı onu da bilmiyorum, bildiğim bir şey var ki oda Kimse unutmasın ki

“KİŞİLİĞİNİ MAKAMINDAN ALANLAR, MAKAMLARI ELLERİNDEN ALINDIĞINDA, KİŞİLİKSİZ KALIRLAR”

Yazdıklarımda asla seçmenlerle ilgili tek bir kasıt yoktur, çünkü oy veren halk memleketi adına iyi olacağına inandığı partiye yada kişiye oy verir, üç beş kuruşa tama edip oyunun rengini değiştirenler olsa bile, onlar birer istisnadır.
Şimdi içimizde endişe merak ve heyecan taşımaktayız, yeni vekillerimizin bize katacakları ve bizden alacakları neler olacak hep birlikte seyredip göreceğiz. Kendilerine başarılar diler Halkımızın bir elinin havada, nefesinin ise enselerinde olduğunu hatırlatırım.

arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.