DEM Bitlis Belediye
Losev

Kaymakamlık bünyesinde öğrencilere kayak eğitimi verilecek

Videoyu Aç Kaymakamlık bünyesinde öğrencilere kayak eğitimi verilecek
A
a

Tatvan Kaymakamlığının hazırladığı projeyle, derslerinde başarılı olan ve maddi durumu yetersiz öğrencilere yönelik ücretsiz kayak eğitimi veriliyor.

Tatvan Nemrut Kayak Merkezinde verilen eğitim çerçevesinde 30’ar kişilik gruplar halinde 120 öğrenciye 10 gün boyunca kayak eğitimi verilecek.
 
Kayak eğitimi için gerekli kıyafet ve ekipmanlar kaymakamlıkça temin edilirken, ayrıca öğrencilere yemek ve servis imkanı da ücretsiz sunuluyor.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş ile Nemrut Kayak Merkezinde kayak eğitimi alan öğrencileri ziyaret eden Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, öğrencilerle bir süre sohbet etti.
 
Kaymakamlık olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da derslerinde başarılı, maddi durumu yetersiz öğrencilere yönelik, kayak eğitimi programı düzenlediklerini belirten Erkan, program sayesinde öğrencilerin gönüllerince eğlenerek hem tatilin tadını çıkardığını hem de kayak yapmayı öğrendiğini söyledi.
 
Erkan, şöyle konuştu:
 
"İlçemizde yoğun kar yağışı olduğu için öğrencilerimiz tatillerini evlerinde geçirmek zorunda kalıyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da girişimde bulunarak, başarılı ve maddi durumu yetersiz öğrencilere yönelik karne hediyesi olarak ücretsiz kayak eğitimi başlattık. Öğrencilerimizin kayak için ihtiyaç duyacağı gerekli tüm ekipman ve kıyafetler temin edildi. Ayrıca öğrencilerin kayak merkezine gidiş gelişleri için servis imkanı da sağlandı. Projeyle 120 öğrencimize 10 gün boyunca kayak antrenörleri tarafından temel kayak eğitimi dersleri verilecek. Bu sayede de öğrencilerimiz bir yandan kayak yapmayı öğrenirken, diğer yandan ise tatillerini de en güzel şekilde geçirecek. Şimdiden tüm öğrencilerimize iyi bir tatil diliyorum."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.