Losev

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atama yapıldı

Videoyu Aç Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atama yapıldı
A
a

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Budak, Bitlis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atandı.

Bitlis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şevki Erdal'ın Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne atanmasının ardından boşalan göreve Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Budak getirildi.
 
Budak, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 yıl önce kadın doğum uzmanı ihtiyacı dolayısıyla İzmir'den gönüllü olarak geçici görevle bir aylığına Bitlis'e geldiğini, bu süre içerisinde hem Bitlis'e hem de insanlarına çabuk uyum sağladığını ifade etti.
 
Bu uyumda bölge insanı olmasının ve bölgenin sosyo-kültürel yapısını iyi bilmesinin etken olduğunu dile getiren Budak, şunları söyledi:
 
"Bir aylık görev sürem dolduktan sonra başhekim yardımcısı olarak Bitlis Devlet Hastanesinde kalmaya devam ettim. Bu görevi yaptıktan sonra hastane başhekimi oldum. Hastane başhekimi olarak bu görevi 1,5 yıl icra ettim. Bu süreçte hastanemize gelen hiçbir hastanın geri dönmemesi, tedavisi tamamlanarak memnun bir şekilde ayrılması için ekibimle beraber çalıştık. Aynı zamanda hastanemizin fiziki ve tıbbi eksiklerini kısa sürede gidererek, eksik olan birimleri de hizmete katıp kaliteli bir hizmeti vatandaşlarımıza sunduk."
 
"İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır"
 
Budak, Bitlis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak şimdi bütün il genelindeki sağlık tesislerinin sorumluluğunu üstlendiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
 
"Bu süreçte bütün il ve ilçe sağlık tesislerimizin tıbbi ve fiziki bütün ihtiyaçlarını ivedilikle tamamlayıp verilen hizmetin kalitesini artıracağız. Hekim ihtiyacı olan veya eksik olan sağlık tesislerimizin ihtiyaçlarını tamamlamak için bakanlığımızla gerekli görüşmeleri yapmaya başladık. İlimizin en büyük sıkıntılarından olan il dışı sevkleri en aza indirmek için ne gerekiyorsa hem tıbbi hem fiziki olarak hepsini tamamlayacağız. 'İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır' düsturuyla vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. Kısaca yapacak çok işimiz var ama hepsini yapacak enerjimizde var. Beni bu göreve layık gören ve göreve gelmemde emeği olan bütün değerli büyüklerimize en içten dileklerimle teşekkür ediyorum."

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.