Losev

İş Adamı Ahmet Eren Adilcevaz'da bir dizi ziyaretlerde bulundu

Videoyu Aç İş Adamı Ahmet Eren Adilcevaz'da bir dizi ziyaretlerde bulundu
A
a

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren ile Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) yönetimini kabul etti.

Davet üzerine Adilcevaz'a gelen iş adamı Ahmet Eren ile BETAV yönetim kurulu, ilk olarak Başkan Gürsoy'u makamında ziyaret etti.
Makamda ilçeyle ilgili Gürsoy'dan bilgi alan heyet, daha sonra Adilcevaz Kültür ve Sanat Evi’nde Gürsoy tarafından verilen yemek programına katıldı. 

Yemekte konuşan Başkan Gürsoy, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

Gerçekten ilimize çok güzel hizmetler yapmaktalar. Adilcevaz ilçemiz Van Gölü kıyısında ve Süphan Dağı eteklerinde yeşil ile mavinin harmanlaştığı güzel bir ilçemizdir. Aynı zamanda Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait tarihi camiler ilçemizde bulunmaktadır. İlçemiz özellikle turizm ve tarihi özelliklerinin yanı sıra bölgemizin en huzurlu kentidir. Devletine, milletine ve bayrağına bağlı olan bu ilçemiz gittikçe daha da gelişerek bölgemizin en güzel ve yaşanabilir yerlerinden biri olacaktır. Değerli iş adamı Ahmet Bey ve BETAV yönetim kurulu üyelerine ilçemize geldikleri için çok teşekkür ediyorum.

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren ise Adilcevaz'a karşı ilgisi ve duygusal bağlarının olduğunu ifade etti.
Bundan sonra da kente geldiklerinde Adilcevaz'ı tekrar ziyaret edeceklerini sözlerine ekleyen Eren, "Bizleri çok güzel bir şekilde ağırladıkları için değerli başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Eren, ilerleyen günlerde Gürsoy ile yapacakları görüşmeler neticesinde ilçeye bir müjde vereceklerini vurguladı.
Program, Gürsoy'un Eren'e ziyaretin anısına plaket takdim etmesiyle son buldu. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.