Losev

İphone 4S Başucunda Patladı

A
a

Hırvatistan'da yaşayan Ljubica Maric'in şarja koyduğu telefonu o uykudayken patladı.

Son günlerde gözle görülür bir şekilde akıllı telefonların patlama veya yanma haberlerinde artma görüyoruz. Hatta bu yaza kadar neredeyse hiç görmüyorduk. Ancak bu sene ölümlere kadar yol açan ciddi olaylar yaşandı. Mesela geçtiğimiz aylarda Galaxy S3'ü cebinde patlayan genç kız ayağından ciddi şekilde yaralanmıştı. Bu olayın ardından ise Iphone 5 patlamaları gündeme geldi. Son olarak ise HTC One X patlaması görmüştük. Bugün ise Hırvatistan'dan bir akıllı telefon patlama olayı gündeme geldi.
 
BİR ANDA PATLADI
 
Hırvatistan'da yaşayan 28 yaşındaki Ljubica Maric, geçen gece kullandığı Iphone 4S'i şarja takıp başucuna koydu ve uykuya daldı. Aradan bir süre geçtikten sonra uyanan ve telefonuna uzanmak isteyen Maric'in telefonu bir anda patladı. Hoparlörleri parçalanan ve camı çatlayan Iphone 4S'in hala çalışır durumda olması ise işin ilginç yanıydı.
 
TAMİR ÜCRETİ 277 DOLAR
 
Olayın ardından telefonu tamire gönderen Maric'ten tamir ücreti olarak ise 277 dolar talep edilmiş. Öte yandan bu olayın hangi sebepten ötürü gerçekleştiği ise henüz bilinmiyor.
 
Bizler de bu patlama haberlerinden sonra telefonlarımıza artık korkuyla yaklaşır olduk. Bakalım bu patlama olayları daha ne kadar sürecek.
Kaynak : TeknoKulis

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.