DEM Bitlis Belediye
Losev

İçişleri Bakanı: Teröre destek veren 28 belediye için gereken yapıldı

Videoyu Aç İçişleri Bakanı: Teröre destek veren 28 belediye için gereken yapıldı
A
a

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye’de yerel yönetimler üzerinde teröre destek veren bir anlayış söz konusu. Bu devletimiz tarafından tespit edilmiş ve 28 belediye için gereken yapılmıştır. Bundan geri adım atmamız söz konusu değil" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, valiler toplantısında konuştu.

Soylu'nun açıklamaları şöyle:

-Atılan adımlar, darbe üretmeyen bir sistem yaratmaya yönelik adımlardır. Özellikle Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın İçişleri Bakanlığı’na bağlanması kararı, bakanlığımızın operasyonel gücünü daha da arttırmıştır. Zorluklardan kaçan bir medeniyetin evlatları değiliz, kapımız çalındığında acaba kapının arkasında bir tehlike var mı diye düşünen bir medeniyetin evlatları değiliz. Merhamet ve şefkat medeniyetinin evlatlarıyız. Bu memleketi demokrasiden ayırmaya çalışanlar hepimizi istikametinden uzaklaştırmaya çalıştılar. Belki de hiçbirimizin aklına gelmeyecek, belki de Türkiye’yi izleyen hiçbir ülkenin aklına gelmeyecek şekilde çıplak el ile darbeyi durduranlar, sonra da vakarla evlerine dönen vatandaşlarımıza hizmet onurdur.-

-FETÖ' mücadelesi kararlılığımızdır-

Bize 15 Temmuz’da yapılanlar bizi istikametimizden ayırmamıştır. Elbette ki eksikliğimiz olabilir. Yapacağımız iş la havle çekip yolumuza devam etmektir. FETÖ mücadelesi bizim kararlılığımızdır. Türkiye’de yerel yönetimler üzerinde teröre destek veren bir anlayış söz konusu. Bu devletimiz tarafından tespit edilmiş ve 28 belediye için gereken yapılmıştır. Bundan geri adım atmamız söz konusu değil.

Bizim görevimiz, milletin verdiği emaneti yerine getirmek ve aynı açıklıkla millete teslim etmektir. İvedilikle gereğini yerine getireceğiz. Neymiş, müsaade etmeyeceklermiş.

-Ya herro ya merro-

Ya herro ya merro. Devletin gücünü anlamayanlara gerekli cevabı vereceğiz. Teröre destek veren belediyeler hakkında gereği yapılacak"
Kaynak : T24

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.