DEM Bitlis Belediye
Losev

HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen: Bütün binalarımızı boşalttık

Videoyu Aç HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen: Bütün binalarımızı boşalttık
A
a

HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen, partilerine yönelik saldırıların ardından hiç bir yetkiliye ulaşamadıklarını söyledi, Bilgen, "Provokasyon olmaması için bütün binalarımızı boşalttık" dedi.

HDP Kars Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, Kayseri’deki patlamanın ardından partilerini hedef alan saldırılar nedeniyle HDP’ye ait tüm binaları boşalttıklarını açıkladı.

Hürriyet’in haberine göre, Bilgen şu açıklamayı yaptı: “Ankara Yenimahalle ilçe örgütümüz yandı. Emniyeti aradık, kimse telefona çıkmadı. İstanbul’da Beylikdüzü ilçe örgütünde patlama oldu. Bağcılar ilçe örgütüne girmeye çalıştılar. Üsküdar ilçe örgütünün önünde kalabalık tekbir getirdi. Konya’da yöneticilerimizin isimlerini internette yayınladılar. Erzincan’da parti tabelamızı indirdiler. Ankara’daki Genel Merkezimize 5 kişi gelip kapıya tekme attı. Polis onları götürdü ama bu kez üç kişi daha geldi. Provokasyon olmaması için bütün binalarımızı boşalttık. Hiçbir yetkiliye ulaşamadık. Ne bakanlar, ne emniyet müdürleri, telefonlarımıza kimse çıkmadı. Bu açıkça göz yummaktır.”

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.