DEM Bitlis Belediye
Losev

HDP heyeti Barzani ile ikinci kez görüştü

Videoyu Aç HDP heyeti Barzani ile ikinci kez görüştü
A
a

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş başkanlığındaki heyet, KDP lideri Mesut Barzani ile yeniden biraraya geldi.

Kimi temaslarda bulunmak üzere Federal Kürdistan Bölgesi'ne giden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş liderliğindeki HDP heyeti, programları doğrultusunda 21 Eylül günü Hewlêr'de daha önce görüşme gerçekleştirdikleri KDP lideri Mesut Barzani ile yeniden görüşme halinde.

Mesut Barzani'nin ardından diğer siyasi partilerin lider ve yöneticilerine Süleymaniye ve Kerkük'te ziyaretlerde bulunan HDP heyeti, dün son olarak Süleymaniye'de Kürdistan Bölge Parlamentosu Başkanı Dr. Yusuf Mihemed'i ziyaret etmişti.

Bu ziyaretin ardından Türkiye'ye dönmeleri beklenen heyet, bugün sürpriz bir şekilde yeniden Hewlêr'e giderek Mesut Barzani ile bir araya geldi.

HDP'lilerin bugün ziyaretini tamamlayıp Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

Demirtaş başkanlığındaki Milletvekilleri Besime Konca, Nadir Yıldırım, Celal Doğan, İmam Taşçıer, Mithat Sancar, Nimetullah Erdoğmuş, Osman Baydemir ve partinin Eş Genel Başkan Yardımcısı Fatma Kurtulan'dan oluşan HDP heyti ile Mesut Barzani'nin görüşmesi sürüyor.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.