Losev

Hardline Progainer Kilo Aldırıcı ile Zayıf Kalmaya Son!

Videoyu Aç Hardline Progainer Kilo Aldırıcı ile Zayıf Kalmaya Son!
A
a

Öncelikle bu mükemmel kilo aldırıcı ürünün markası hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Hardline Nutrition %100 yerli bir firmadır ve on iki senedir faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sporcu gıdaları ve vitaminler üzerine üretim yapan firma helal sertifikasına sahiptir. Türkiye’de helal sertifikasına sahip olan tek firmadır.

Ürünlerin hammaddelerini Avrupa’dan temin edip Türkiye’de işleyip ambalajlaması yapılmaktadır.Hardline nutrition firmasının tüm ürünleri tarım ve hayvanlık bakanlığı tarafından onaylı olup tüm ürünleri sıkı denetimler altında yapılmaktadır. Hardline nutrition Galatasaray, Fenerbahçe gibi çok büyük spor klüplerine de ürün tedariğinde bulunmakla beraber Hidayet Türkoğlu’na sponsorluk yapmaktadırlar. Ürün yelpazesinden biraz söz edecek olursak; Protein tozları, kilo aldırıcılar, yağ yakıcılar, amino asitler, vitaminler, sporcu antrenman güç ve performans arttırıcı ürünleri gibi ürünlerinin yanı sıra sporcu giyim ve aksesuarları  alanında da boy göstermektedirler.

Size bahsetmek istediğimiz asıl konumuz olan ürün ise hardline nutrition progainer 5000 gr ürünüdür. Ürün sporcular tarafından tercih edilmesinin yanı sıra spor yapmayıp kilo alamayan kişiler tarafında da tercih edilmektedir. Ürün toz formatında bulunmaktadır.Çilek, çikolata, muz aromaları gibi lezzetli aromaları mevcuttur. Hardline progainer 5000 gram sizin sağlıklı bir şekilde kilo almanıza yardımcı olabilir. Fakat bunun için doğru beslenme, düzenli uyku da mühimdir. Hardline progainer 5000 gram kullanan kişilerde kilo artışının yanı sıra enerji kazancı da gözlemlenmektedir. Günlük ihtiyacınız olan kalori,vitamin ve amino asit ihtiyacınızı hardline progainer 5000 gram sayesinde karşılayabilirsiniz.

Ürün Kullanım Talimatı :
1 porsiyon (5 ölçek) 400ml süt veya su ile karıştırarak öğünlerden sonra ya da aktiviteden 35-40 dakika evvel ve hemen aktivite sonrası olmak üzere günde 1-2 defa kullanmanızı  tavsiye ederiz.
Ürünün içeriği konusunda ise size biraz söz etmek istiyorum. Bir porsiyonunda 37,8gr protein,7009 mg Glutamin öncüsü,6960 mg BCAA,1000 mg Taurin,2500 mg Kreatin Monohidrat içermektedir. Ürünün bir ilaç değildir.Reçete ile satılmaz dileyen herkes satın alabilir. Hazım problemi yaşayanlar için kullanım talimatındaki süt ile kullanım yerine kişiler suyu tercih etmelidir. Sürekli süt ile kullanımı çünkü vücudunuzda laktik asit birikimi yapacaktır.Bu ise kas ağrılarınıza da sebep olabilir.

Sporcu ek takviye ürünü satın almak önemli bir durumdur. Güvenle doğru yerden satın almanız gerekmektedir. Aksi taktirde sağlık problemlerinle karşılaşabilirsiniz. Bunun için size doğru yönlendirme yapmak istiyoruz ve Türkiye’nin en büyük ve en güvenilir sporcu gıdaları mağazası alo protein’i sizlere tavsiye ediyoruz. www.aloprotein.com üzerinden hardline progainer 5000 gram’a sahip olabilirsiniz.

Peki Aloprotein.com ‘ a neden güvenmeliyim ?
Aloprotein.com köklü bir firma olup, Türkiye’nin en kariyerli iki sporcusuna sponsorluk yapmaktadır.Bunlardan birisi Ersin Kuruel bir diğeri ise Murat Kazgan’dır. Ersin Kuruel Milli Vücutçu,Milli Hakem,Milli Antrenör gibi sıfatlara sahiptir. Kendisi Türkiye’nin en kariyerli bilgili sporcularından birisidir. Aynı zamanda vücut geliştirme camiası tarafından kabul görmüş bir sporcudur. Son olarak Ersin Kuruel hakkında eklemek istediğimiz bilgi kendisi Türkiye’nin en güçlü adamı seçilmiştir.

Murat Kazgan’ a gelecek olursak kendisi Profesyonel MMA Kafes dövüşçüsüdür. Alanındaki en kariyerli başarılı sporcudur. Kendisine Aloprotein’in sponsor olmasının yanında Turkish Airlines sponsor olmuştur. Aloprotein’in Murat Kazgan ‘ a Turkish Airlines ile birlikte sponsorluk yapıyor olması Aloprotein’in ne kadar ciddi ve büyük firma olduğunu göstermektedir.
Ayrıca aloprotein’in Türkiye’de büyük alışveriş merkezlerinde mağazaları da vardır. İnternetten alışveriş yapmak istemeyen kişiler direkt bu mağazalardan supplement temini yapabilirler. Son olarak şundan söz etmek istiyoruz. Aloprotein.com sosyal medyada da son derece aktif durumdadır. Instagram,facebook ve twitter üzerideki sayfalarından muhteşem kampanyalar yapmaktadırlar.  Bunlardan faydalanmanızı tavsiye ediyor keyifli günler diliyoruz. Sağlıkla kalın.


Kaynak : Bu bir reklamdır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.