Losev

Hamile Kadın Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalandı

A
a

Tatvan ilçesinde bir iş yerinde yankesicilik suretiyle hırsızlık yapan 9 aylık hamile kadın, yapılan ihbar üzerine Tatvan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yakalandı.

Tatvan İlçesi'nde, hırsızlık yaparken yakalanan hamile bir kadın, savcılıkta ifadesi alındıktan sonra doğum sancıları tuttu. Polisler tarafından hastaneye götürülen kadın, bir erkek Bebek dünyaya getirdi.
 
Olay, dün Tatvan ilçe merkezinde meydana geldi. Bir markete giren 9 aylık hamile 16 yaşındaki Z.M., hırsızlık yapıp kaçarken marketin sahibi tarafından fark edildi. Polise haber verilmesi üzerine kısa sürede yakalanan Z.M., ifadesinin alınması üzerine savcılığa çıkarıldı. Savcı tarafından ifadesi alınan Z.M.'nin burada doğum sancıları tuttu.
 
Savcılık tarafından serbest bırakılan Z.M., polis tarafından Tatvan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yanında kimsesinin olmadığını belirten Z.M., bir erkek Bebek dünyaya getirdi. Yapılan incelemede daha önce hırsızlıktan 4 kaydı bulunan Z.M.'nin ve bebeğinin tüm doğum ihtiyaçları da polisler tarafından karşılandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.