Losev

Habip Yeşiltepe’den Bitlisli hemşehrilerine teşekkür!

Videoyu Aç Habip Yeşiltepe’den Bitlisli hemşehrilerine teşekkür!
A
a

1 Kasım 2015 Milletvekili seçimlerinde Bitlis’te HDP’den 3. Sıra milletvekili adayı olan Habip Yeşiltepe, seçimlerden sonra kendi Facebook Sayfasından Bitlisli hemşehrilerine, kendisine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkürde bulundu.

Habip Yeşiltepe’nin kendi sayfasından paylaştığı metinde şunları yazdı:

“Değerli Bitlis Kamuoyuna,

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinde aday sıfatıyla bulunduğum Bitlis'te halkımızın yoğun teveccühüne karşılık naçizane teşekkürlerimi iletmek, minnet duygularımı paylaşmak için bu satırları kaleme alıyorum.

Malumunuz olduğu üzere dar bir zamana sıkıştığından dolayı seçim çalışmalarımız kısa sürdü. İmkânlarımız dâhilinde bütün yurttaşlarımızın kapısını çalmaya çalıştık. İstisnasız karşılaştığımız her kardeşimizin, bizi mahcup edecek düzeyde yoğun ilgi ve teveccühüne mazhar olduk.

Şüphesiz eşit koşullarda bir yarış olsaydı sonuç çok daha farklı olabilirdi, lakin hangi dinamiklerin etkili olduğunu, ne oyunlar oynandığını halkımız çok iyi biliyor. Bu koşullar altında ortaya çıkan sonuç elbette ki başarısızlık değildir. Fakat kültürümüz gereği, eksik sayıyor özeleştirimizi vermeyi borç biliyorum.

Bu temelde, her şeyden önce kadirşinas ve asil Bitlisli hemşehrilerimizin ilgi ve teveccühü karşısında, her daim kendimizi borçlu gördüğümüz halkımıza karşı minnet borcumuzun katlandığını hissettiğimizin bilinmesini isterim.

Çok değerli hemşehrilerimi canı gönülden selamlıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.

Kaynak : Bitlis Bülteni13

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.