Maltepe Bitlisliler Derneği‏nin Yeni Yönetimi Belirlendi

Kategori: Güncel - Tarih: 6 Mayıs 2015 00:19
Maltepe Bitlisliler Derneği‏nin Yeni Yönetimi Belirlendi

2012 yılında Kurulan Maltepe Bitlisliler derneği 2015 yılına kadar Habip Cin ve Genç Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 3 yıllık süre içerisinde çeşitli etkinlikler yaparak derneğin Bitlisliler içinde duyulmasında ön ayak olan yönetim kurulu 03.05.2015 tarihinde seçimli 2.olağan kongresini gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığına Ecvet Taş, katipliklerine Cesim Dayan ve Özkan Güzel seçildikten sonra açılış konuşması ve yoklaması yapıldı.
 
Divana sunulan önergeler; dernek başkanlığının 2 yıla düşürülmesi ve yönetim kurulu üye sayısının 13 ten 9 a düşürülmesi oy birliği ile kabul edildikten sonra dernek başkanı Habip Cin konuşma yaptı.
 
Konuşmasında; bugün 3 yıldan beri başkanlık yaptıgım Maltepe Bitlisliler Derneği ( mabder) gerek İstanbul geneli gerekse Türkiye genelinde tanınan bir derneği yönetim kurulu arkadaşlarımızın gayretiyle buralara kadar getirdik. Bugünden itibaren dernek üyesi olarak mabder'in ileri gitmesi için seçilecek olan yönetim kuruluna maddi ve manevi destek vereceğini belirterek teşekkür konuşmasını bitirdi.
 
Divan başkanı Ecvet Taş aday listelerini açıklayarak ve sadece İrfan Taş Başkan adayı olduğu için dernek oy kullanma işlemi sonrası başkan seçildi. 
 
Yönetim kuruluna Seçilen İrfan Taş; bugüne kadar derneğimizi en iyi yerlere getirmek için çalıştık ve bundan sonrada dahada ileri götürmek için bu göreve aday oldum beni bu göreve layık gören dernek üyelerimize sonsuz teşekkür ederim diyerek konuşmasını bitirdi. Dernek üyeleri hatıra fotografı çekildikten sonra olağan 2.kongre gerçekleştirildi.

MALTEPE BİTLİSLİLER DERNEĞİ YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ
İRFAN TAŞ
İRFAN BOZKURT
KEREM GÜLDAL
YAŞAR KÖSE
KEREM AZBAY
ERKAN DENİZ
NİHAT IŞIK
FAİK ŞİMŞEK
MEKİN SOYER
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/maltepe-bitlisliler-dernegi-nin-yeni-yonetimi-belirlendi-5709.html