Ertuğrul Subaşı: Türkiye'de Sendikal Hürriyet ne alemde ?

Kategori: Güncel - Tarih: 14 Aralık 2016 13:26
Ertuğrul Subaşı: Türkiye'de Sendikal Hürriyet ne alemde ?

Hürriyet dilimizden hiç düşmeyen sloganlaştırdığımız bir kelimedir diyenler var ; aslında hayatın özüdür Hürriyet; bizi ayakta tutan yegane güçtür Hürriyet bizi biz yapan Namusumuzun Onurumuzun hayata dair her şekil yaşamamızın en büyük garantisidir Hürriyet. Aziz Türk Milleti Hürriyeti için nice Şühedalar vermiştir.

Acuna yani cihana kafa tutmuştur Türk Milleti esarete tahammül edemeyecek derecede yüksek karakter ve Milli Şuura sahip bir  Necip Millettir.
Uzun lafın kısası Hürriyet bizim kanımızıdır bizim duruşumuzdur Dünya Milletlerine baktığın vakit hepsinin çarpışmasının tek bi sebebi vardır ;Hürriyet..

Asıl konumuza gelelim Türkiyede ‘’Sendikal Hürriyet’’ne alemde ?
Türkiyede Sendikal Hürriyet asla mevcut değildir sebebi de açıkca ortada olan yetkili sendikanın yapmış olduğu baskı ve tehditten kaynaklıdır hepsini tüm kurumlardaki temsilci ve üye arkadaşlarımızla ispat ederiz asla biz yalanla insanımızın karşısına çıkmayı tenezzül etmeyen şerefli bir mücadelenin takipçileriyiz..!
Bilindiği gibi nasıl sendika açma hakkı nasıl anayasa mevcut ise aynı şekilde anayasada kurulan sendikaya üye olabilmekte bir haktır neden Türkiye Kamu-Sen üyelerine bu baskı yapılmaktadır ? yeni atanan öğretmene stajyer öğretmensin yetkisiz yetkili sendikaya gelmek zorundasın yoksa aday sürecin sekteye uğrar, falan yerden alınırsın buraya verllirsin  veya başka bir beldeye gönderilirsin gibi baskı ve tehdit fiiliyatı neyin nesidir Beyler !

Neden insanımızın iradesine saygı gösterilmiyor ? oysa işinize geldiği vakit sizlerin iradenizin sayesinde biz burdayız demesini bilirsiniz ama sadece kendi sendikanıza üye olacak kişilere bunu söylersiniz sizin üyeleriniz dışında herkes sizin için bir tehlikedir bir parazit apan aygıttır ki üyelerinizin bile hakkını savunmayacak kadar aciz olduğunuz da keza öyle hadi onlarla ilgilenseniz yine sözüm olmayacak ama onlara da faydaniz yok çünkü sizler toplantılarda memurun hakkını maaşını özlük durumunu istişare etmek yerine ‘Gidin oy toplayın şeklinde talimat veren ve sendikacılıktan bihaber insanlarsınız !

Türkiye kamu sen çatısı altında buluşan yürekli insanlar karalayarak sendikacılık yapmaz çünkü biz sizler gibi siyasetin arka bahçesi değiliz bizler çalışanın Hakkını istemekle mükellef insanlarız

Her kurumda baskı; Türk Eğitim-Sen üyemize stajyer öğretmenlikle tehdit

Türk Sağlık-Sen üyemize görev yerinin değişikliği ile ilgili tehdit ve Türkiye Kamu-Sen konfederasyonuna bağlı tüm üyelerimize aynı muamele yapılmaktadır Anayasada var olan hakkımızı sizlerin tehditleriyle ayak altı yapacak değiliz üyemizden temsilcimize şube başkanlarından genel merkez yönecilerimize kadar hiç birimiz eğilmeyen ve koltuklar peşinde olmayan bir davanın neferleriyiz..!
Bundan sonra mobbing yapılan her kurumda gerekli durum yargıya taşınacaktır siz Hukuksuzlara biz sendikacılıkta öğretiriz! Hukukta öğretiriz! siz merak etmeyin.

Korkumuz yoktur çünkü inandığımız değerler uğruna hukuki maddi manevi her şeyimizi hervakit de göstermiş bulunmaktayız göstermeye devam edeceğiz Hakkın izniyle Memurun cebini düşünen kim ? memurun özlük haklarını düşünen kim ? memurun geçimini düşünen kim ? memuru iş ortamını düşünen kim ? bilinçli olarak koltuklara oturtulan idarecilerin yapmış olduğu baskı ve tehditlere aldırış eden kim ?

Biz Türkiye Kamu-Sen olarak hepsini görüyoruz mücadele ediyoruz sizler kazanılmış hakları dahi kullandırtmayan bir sendikasınız oturduğunuz yerden emirlerle tehditlerle devranın süreceğini sanmayın her vakit mücadelemiz sürecektir çünkü Vatan için üstünde nefes alan  Aziz Türk Milletinin refahı bizim temel gayemiz ülkümüzdür..!

Tüm çalışanlarımıza sesleniyorum asla eğilmeyin sizlere kafamızdan haklar uydurmuyoruz anayasada sabit olan sendikaya üre olma ve bu sendikayı da Hakkın size vermiş olduğu iradeyle kendinizin seçeceğini unutmayın biz daima sizlere hatırlatmaya devam edeceğiz.

Demokratik bir Ülkede yaşıyorsak Özgür bir Beldede nefes alıyorsak Hürriyet için savaşıyorsak ; o vakit bu Hürriyet asli manasından şaşmadan sapmadan her şekilde yerine getirilmelidir..!

MALUM SEN ARTIK BASKI YAPMA! EĞİLMEYECEĞİZ
BAŞARACAĞIZ! BAŞARACAĞIZ! BAŞARACAĞIZ!
TÜRK SAĞLIK-SEN  TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VE AZİZ TÜRK MİLLETİNİN SENDİKASIYIZ BİZ MİLLİ SENDİKAYIZ..!
 
ERTUĞRUL  SUBAŞI
TÜRK SAĞLIK- SEN BİTLİS ŞUBESİ/ AHLAT İŞ YERİ TEMSİLCİSİ 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ertugrul-subasi--turkiye-de-sendikal-hurriyet-ne-alemde---9502.html