Bitlis'te hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı

Kategori: Bitlis - Tarih: 8 Ekim 2016 19:16
Bitlis'te hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı

Bitlis'te, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden 1'nin tutuklandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, il merkezinde 02-27 Eylül tarihlerinde Hüsrevpaşa, Atatürk, Taş ve Zeydan mahallelerinde 7 ayrı "Hırsızlık, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığını ihlal" olaylarıyla ilgili, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma yürütüldüğü kaydedildi.

Olayları gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısların yakalanması ve çalınan malzemelerin ele geçirilmesi amacıyla, şüphelilerin olay yerlerine yakın kamera görüntülerinden tespit edildiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yürütülen titiz çalışma sonucu hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli şahsıların S.B, H.R ve S.K isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir. S.B il merkezinde, H.R ise Tatvan ilçemizde yakalanmıştır. 06 Eylül'de adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.R tutuklandı. S.B hakkında ise yurtdışı ve adli kontrol kararı verilmiştir. Olayın firarisi S.K'nin yakalanması için çalışmalar devam etmektedir."
Açıklamada, Bitlis ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürütülen kararlı mücadelenin devam edeceği vurgulandı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bitlis-te-hirsizlik-yaptigi-iddiasiyla-gozaltina-alinan-2-kisiden-1-i-tutuklandi-9101.html