BİGACEM'de görev değişikliği

Kategori: Güncel - Tarih: 3 Ekim 2016 11:34
BİGACEM'de görev değişikliği

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul ile Özcan Çiriş'i başkan seçti.

Çiriş, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce başkanlığı yürüten İlhan Karabulut'un bugüne kadar cemiyetin en iyi yere gelmesi için büyük çaba sarf ettiğini söyledi.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve artık BİGACEM'in bayrağını hep birlikte taşıdıklarını ifade eden Çiriş, şöyle konuştu: 

"Uzun yıllardır gazetecilik mesleğiyle ilgileniyorum. Gazetecilerin sorunlarının neler olduğunu yakından biliyorum. Bitlis Gazeteciler Cemiyeti'nde artık yeni bir dönem başlıyor. Eski yönetici arkadaşlarımıza bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün Bitlis'te ve bölgede gazeteciliğin zor şartlarda yapıldığını hepimiz biliyoruz. Haber alma özgürlüğünü ve insanları haberdar etmede verilen çabaların karşılıksız kalmayacağını da belirtmek isterim. Ben şimdiden Yönetim Kuruluna seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."

Çiriş, Yönetim Kurulunun Asil Üyeliğine İlhan Karabulut, Ferhan Çelebi, Sinan Aygül, Şener Toktaş ve Hakan Okay, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine Hamit Atlı, Alihan Karabulut, Fuat Tapan, Geylani Adıyaman, Cemalettin Kızılkaya, Berrin Aslan Çetin, Denetleme Kurulu Üyeliğine Şükrü Tontaş, İbrahim Yaldız, Ercan Çiriş ve Elmas İçyer Çiriş, Proje Birimi Üyeliğine ise Cihat Töre ve Emre Aydemir'in seçildiğini belirtti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/bigacem-de-gorev-degisikligi-9067.html