Belediye Eşbaşkanından BİGACEM’e ziyaret

Kategori: Güncel - Tarih: 12 Ekim 2016 19:56
Belediye Eşbaşkanından BİGACEM’e ziyaret

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Nevin Daşdemir Dağkıran ve Belediye Meclis Üyesi Yaşar Yamanoğlu, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Başkanlığına seçilen Özcan Çiriş’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

BİGACEM Başkanı Özcan Çiriş’i Bitlis’teki bürosunda ziyaret eden Eşbaşkan Dağkıran, Bitlis’in tanıtımında gazetecilere büyük görev düştüğünü, bu görevi de layıkıyla yerine getirileceğine inandığını söyledi.

Dağkıran, Bitlis’te gazetecileri tek çatı altında toplayan ve temsil eden BİGACEM Başkanı Çiriş’e ellerinden gelen desteği vereceklerini de dile getirerek şunları söyledi: “Yeni başkanlığınız hayırlı olsun. Bitlis’te gazetecilik yapmak zor iştir. Bunun üstesinden geleceğinize inanıyorum. Bizlere de düşen görev olursa elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Sizin nezdinizde yeni yönetim kurulunuza başarılar dilerim” dedi.

BİGACEM Başkanı Özcan Çiriş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bitlis’te gazetecilerin sorunları ile yakından ilgileneceklerini, bu konuda yetkililerle de sık sık bir araya geleceklerini ifade etti.

Çiriş, Gazetecilerin bir arada tutmak ve bundan sonra aynı çatı altında tek ses olmak üzere bu göreve geldiğini ifade ederek, “Sorumluluğumun ve yükümün ağır olduğunu biliyorum. Bu konuda yetkililerden alacağımız desteklerle Bitlis’in ve gazetecilerin sorunlarına eğileceğiz. Buraya kadar gelerek bizleri onurlandırdınız. Siz ve ekibinizle birlikte güzel işlere imza atmayı hedefliyoruz. Projelerimizle önümüzdeki günlerde yine sizlerle sık sık bir araya gelemeye çalışacağız” şeklinde konuştu. 

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/belediye-esbaskanindan-bigacem-e-ziyaret-9121.html