Başkan Gürsoy yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi

Kategori: Adilcevaz - Tarih: 25 Kasım 2016 18:38
Başkan Gürsoy yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, mahalle muhtarlarıyla birlikte ilçede yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Gürsoy, mahalle muhtarları ile birlikte ilçe merkezinde yapılan parke döşeme ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek görüş alışverişinde bulundu. İlçede yapılan çalışmalarda sürekli mahalle muhtarlarıyla irtibat halinde olan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, çalışmaları muhtarlarla istişare yaparak görüş ve düşüncelerini alarak yaptıklarını söyledi. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçedeki çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade ederek, "Muhtarlarımız ile devamlı olarak irtibat halindeyiz. Hemen hemen her gün onlarla görüşüp yapılan işler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Belediye olarak yaptığımız yol çalışmalarını yine ilçemizin muhtarları ile birlikte ziyaret ettik. Ekiplerimizin yapmış olduğu işleri birlikte yerinde inceledik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde bütün sorunlu yolları bir plan dahilinde tamamen bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Halkımızla istişareler yaparak vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini tek tek yerine getirerek ilçemizi daha yaşanılır bir hale getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Alacaatlı Mahallesi Muhtarı Şehabettin Dursun ise, ilçede yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ederek, "Başkanımızın ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Mahalle muhtarları olarak başkanımızdan hangi talepte bulunduysak sağ olsun hiçbir konuda bizleri geri çevirmedi. Üstelik yapılan her çalışmada bizimle her türlü istişareyi yapmaktadır. Başta başkanımız olmak üzere ilçemizde yapılan tüm çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-gursoy-yol-yapim-calismalarini-yerinde-inceledi-9381.html